KAHRAMANMARAŞ'ta yaşları 26 ile 31 arasındaki 2'si kız 4 kardeşin, babalarına ait bağevinde iple tavana asılı cesetleri bulundu. Olaydan yaklaşık 5 saat sonra ulaşılabilen ve 2 gün önce de İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yetiren eşini toprağa veren Av. Necdet Sağancık, çocuklarının ölüm haberi üzerine şoka girdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, ölümleri şüpheli bulunan kardeşlerin toplu intihar etmiş olabilecekleri ihtimali de araştırıyor.
Olay, saat 19.00 sıralarında merkeze 5 kilometre uzaklıktaki Dereli Köyü yakınlarındaki Av. Necdet Sağocak'ın yazlık olarak kullandığı bağevinde meydana geldi. Burada görevli bekçi akşam kent merkezinden döndüğünde, Neyran ve Av. Necdet Sağancık çiftinin çocukları 26 yaşındaki Berroris, 31 yaşındaki Raden adlı erkek kardeşler ile 30 yaşındaki Rulin ve 27 yaşındakie Sajen Sağocak'ın evin çeşetli yerlerinde iple asılı cesetleriyle karşılaştı. Polise yapılan ihbar üzerine Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da olay yerine geldi. Aydın, yaptığı ilk incelemede olayın intihar görüntüsü verdiğini, ölenlerin annelerinin de 2 gün önce İstanbul'da vefat ettiğini ve ev sahibi avukata ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Ancak, olay yerinin polisin sorumluluk alanı dışında olması nedeniyle jandarmaya bilgi verildi.
Evin çevresinde güvenlik şeridi oluşturarak kimseyi yaklaştırmayan jandarma soruşturma başlattı. Jandarmanın uzun çabaları sonucunda biri mutfakta, biri odunlukta, biri evin girişinde ve hemen evin yanında iple asılı bulunan kardeşlerin babalarına olayladan yaklaşık 5 saat sonra ulaşılabildi. Kahramanmaraş'ta kendine ait bir evde ulaşılan ve 2 gün önce tedavi astım rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul'da yaşamını yitiren eşi Neyran Şenovak'ı toprağa veren baba Av. Necdet Şenocak, bu kez çocuklarının ölüm haberiyle yıkıldı.
ANNELERİ NEFES DARLIĞINDAN ÖLMÜŞ
Tavanda asılı olarak bulunan Berroris, Raden, Rulin ve Sajen Sağocak'ın anneleri Neyran Şenocak'ın 2 gün önce astıma bağlı nefes darlığı tedavi gördüğü İstanbul'daki hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. İstanbul'da vatani görevini yapan Raden Şenocak'ın ise annesinin ölümünün ardından izin alarak Kahramanmaraş'a geldiği bildirildi. Ölen 4 kardeşin de bekar olduğunu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kahramanmaraş ta Avukat Necdet Sağocak ın 4 Çocuğu İntihar Etti.. Kahramanmaraş ta Evde Asılı Bulunan Dört Gencin İntihar Ettiği Sanılıyor, Avukat Nejdet Sağocak Çocuklarının Ölüm Haberi İle Yıkıldı..
Kahramanmaraşta Avukat Necdet Sağocak ın Dört Çocuğu Evinde asılı bulundu.. 4 Gencin İntihar Ettiği Düşünülüyor.. Berroris Sağocak Raden Sağocak, Rulin Şenocak ve Sacen Sağocak
22 Nisan 2011 Cuma 00:58
Öncelikle Aile ye Başsağlığı dilerim.Gerçekten de tüyler ürpertici bi durum bende bir K.Maraş lı olarak çok üzüldüm bu kötü olaya.Aileye baş sağlığı dilerim.Umarım Bu olay dan sonra anne ve baba lar evlat larına daha iyi bir insanlık dersi vermeye başlarlar.Kimse kimseyi yanlız bırakamasın.Allah tan Rahmet dilerim.Mekanlar Cennet olur inşallah.