KASTAMONU'nun Tosya İlçesi'ndeki bir kavşakta hızla gelen otomobil, üzerinde aynı aileden 3 kişinin bulunduğu motosiklete çarptı. Mosiklet sürücüsü Halil Kaba kaza yerinde, oğlu 6 yaşındaki Sefa hastanede öldü. Kazada, motosiklet sürücüsünün eşi Hatice Kaba ve otomobilde bulunan çift yaralandı.
Tosya D-100 karayolundaki Çorum kavşağında bugün saat 10.30'da meydana geldi. Kavşakta karşı tarafa geçmek isteyen Halil Kaba yönetimindeki 37 DU 877 plakalı motosiklet ile İstanbul'dan Samsun'a giden Sami Kement yönetimindeki 34 TF 5615 plakalı otomobil çarpıştı.
Kaza, Çarpışma sonucu motosikletin parçaları 50 metre uzağa savrulurken, kavşağa hızla giren otomobil bordürlere çarpıp devrildi. Motosikleti kullanan 70 yaşındaki Halil Kaba kaza yerinde öldü. Motosikletten fırlayıp, kafası kaldırım taşına çarpan 6 yaşındaki torunu Sefa Kaba ise kaldırıldığı Tosya Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.
Kazada motosiklet sürücüsü Halil Kaba'nın eşi Sefa'nın da annesi olan 38 yaşındaki Hatice Kaba ile otomobilde bulunan Sami ve Ezine Kement çifti ağır yaralı olarak Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
KASTAMONU'nun Tosya İlçesinde Motorsiklet Kazası. Halil Kaba 37 DU 877 Motosiklet ile Sami Kement 34 TF 5615 Otomobil Çarpıştı.Kazada Halil Kaba ve Oğlu Sefa Kaba Öldü.
Tosya D-100 karayolundaki Çorum kavşağında bugün saat 10.30'da meydana geldi. Kavşakta karşı tarafa geçmek isteyen . Mosiklet sürücüsü Halil Kaba kaza yerinde, oğlu 6 yaşındaki Sefa hastanede öldü.
06 Haziran 2011 Pazartesi 14:20