Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İstanbul Maltepe Girne Mahallesi'nde Bulunan Atilla Uras Lisesinde Yangın Çıktı.

İstanbul Maltepe Girne Mahallesi'nde bulunan Atilla Uras Lisesinde saat 12.00 yangın çıktı.Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında kısa süreli bir panik yaşandı.Ders sırasında sınıfları duman kaplayınca öğrenci ve öğretmenler bahçeye çıkarak okul boşaltıldı.

 Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın itfaiyenin kısa sürede müdahalesiyle söndürülürken öğrenciler tahliye edildi. İstanbul Maltepe Girne Mahallesi'nde bulunan Atilla Uras Lisesinde saat 12.00 yangın çıktı.Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında kısa süreli bir panik yaşandı.Ders sırasında sınıfları duman kaplayınca öğrenci ve öğretmenler bahçeye çıkarak okul boşaltıldı. Okula itfaiye ve polis ekipleri çağrıldı.Maltepe itfaiyesi yangını kısa sürede söndürürken, elektrik ve doğalgaz ekipleri de incelemede bulundu.Bazı velilerde lisede buluna anaokulundaki çocuklarını alarak okuldan uzaklaştılar.

Okuldaki bir öğrenci panik yaşadıklarını belirterek ders sırasında sınıfın tamamen duman kapladığını herkesin dışarı çıkarılarak okulun boşaltıldığını söyledi. Yangında okulda küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.






Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Hamam Boğazı’nda Sessiz Ölüm: Kendisinden Haber Alınamayan Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı
Güncel
Uşak'ta Aile İçi Şiddet İhbarına Giden Polis Ekibine Ateş Açıldı: 2 Polis Yaralı
Güncel
Uşak’ta 6 günde 35 bin kullanımlık bonzai ele geçirildi: 8 tutuklama
Güncel
Çavuşoğlu, Epstein Olayı'nın Uşak'ta yaşandığını söylemesinin sebebini izah ederken Mossad ile Epstein ilişkisinin mantığını da arz etti.
Güncel
Eşme'de yürüyen soruşturmada Yılmaz Tozan dahil 3 kişi tutuklandı,
Güncel
Son Dakika: CHP’li İl Başkanı Celalettin Çoban ve Uşakspor Yönetimine Büyük Darbe
Güncel
Özkan Yalım’da, İmamoglu’da Mansur Yavaş gibi çıkıp açıklasın madem bildiği eski dönem yolsuzlukları
Güncel
Pusulası Şaştı, Rotasını AK Parti’ye Çevirdi: Türk Sağlık Sen’de İhanet Tartışması
Güncel
Mansur Yavaş, İmamoğlu gibi demagoji yapmadı ve savunmasını aktardığı gibi AK Parti dönemine dair yolsuzluk iddialarını sıraladı.
Güncel
Uşak Esnaf Gazetesi Sahibi İzzet Dönmez'in acı günü