Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Yeniçağ-İŞKUR Birlikteliği İle İstihdam Garantili Eğitim

Yeniçağ Eğitim&Danışmanlık ile İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği istihdam garantili Yönetici Sekreterliği eğitimi başladı.

İşsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması için düzenlenen eğitim programlarının biri daha Yeniçağ Eğitim&Danışmanlık ve İŞKUR ortaklığı ile başladı. Daha önce Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimi ve Perakendecilik&Mağazacılık Eğitimi veren Yeniçağ Eğitim&Danışmanlık bu eğitim programlarına bir yenisini ekleyerek Yönetici Sekreterliği eğitimi için de kurs programına başladı.

İlgili 2 kurumun  ortaklığı ile başlayan istihdam garantili eğitim, 20'şer kişilik iki gruba toplamda 344 saat olarak verilecek. Eğitime katılan kursiyerlere ayrıca kurs boyunca günlük 15 TL yevmiye de verilecek.

Yetkililerden yapılan açıklamada; kurs bitimi sonrası kursiyerlerin, eleman talep eden firmalarla iletişime geçilip ilgili firmalara yönlendirileceği ve kurumun da referans olacağı belirtildi. 




Yorumlar

isyankar 14 Yıl Önce

vaay kursu kestt

Daha Fazla Haber
Güncel
CHP Genel Merkez yönetiminden kimler uçkurlarının yoluna Özkan Yalım'a yakasını kaptırdı?
Güncel
Özkan Yalım bir Mossad projesidir ve FETÖ artıkları ile siyasi ortaktır diyen Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'nu doğrularcasına cezaevi ziyareti
Güncel
Gazeteci Erkan Çuhadar'dan dün ulusal basına beyanat veren CHP eski merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'e destek gibi paylaşım
Güncel
Uşak’ta bonzai ve sentetik ecza operasyonu: 9 tutuklama
Güncel
Rengârenk Rontlar ve Şiirlerle Milli Egemenlik Şöleni
Yaşam
İstanbul Rent A Car Sektöründe Rekabet Kızışıyor
Yaşam
Cilt Bakımında Modern Yaklaşımlar: Işıltılı Bir Tenin Sırları
Güncel
CHP'nin sevilen isimlerinden eski ilçe başkanı Uğur Dümen: "Kemal Bey genel başkan olsa asla şikayetlerimize kulak tıkamazdı, bunlar da yaşanmazdı.
Teknoloji
Uluslararası Patent Sürecinde Bilmeniz Gereken Detaylar
Güncel
Yalım’cı değilmiş, partili imiş CHP Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel… Yersen tabi.