Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Arkadaşlarıyla Birlikte Girdiği Gölette Boğularak Can Verdi!

Uşak'ta arkadaşları ile birlikte Kızılhisar Göleti'ne giren 18 yaşındaki genç boğularak can verdi. Gölette kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor.

Uşak'ta meydana gelen üzücü olayda; arkadaşlarını da yanına alarak Kızılhisar Göleti'ne giren 18 yaşındaki bir genç boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre arkadaşlarıyla birlikte saat 15:00 sularında Kızılhisar Göleti'ne giren Hamza Candoğan (18), girdiği gölette bir anda arkadaşlarından kurtarılması için yardım istedi. Bu sırada çaresiz kalan arkadaşlarının bakışları arasında Hamzacan Doğan gölette kayıplara karışırken, 18 yaşındaki gencin arkadaşları durumu derhal Doğan'ın ailesine ve güvenlik güçlerine haber verdiler. Üzücü olay sonrası olay yerine gelen gencin yakınları sinir krizleri geçirirken, İzmir'den gelecek sualtı arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonrası gencin cansız bedenine ulaşılması bekleniyor.

Gencin ailesinin yanı sıra köy sakinleri de gölet kenarına akın ederken, umutsuz bekleyiş devam ediyor.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Özkan Yalım bir Mossad projesidir ve FETÖ artıkları ile siyasi ortaktır diyen Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'nu doğrularcasına cezaevi ziyareti
Güncel
Gazeteci Erkan Çuhadar'dan dün ulusal basına beyanat veren CHP eski merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'e destek gibi paylaşım
Güncel
Uşak’ta bonzai ve sentetik ecza operasyonu: 9 tutuklama
Güncel
Rengârenk Rontlar ve Şiirlerle Milli Egemenlik Şöleni
Yaşam
İstanbul Rent A Car Sektöründe Rekabet Kızışıyor
Yaşam
Cilt Bakımında Modern Yaklaşımlar: Işıltılı Bir Tenin Sırları
Güncel
CHP'nin sevilen isimlerinden eski ilçe başkanı Uğur Dümen: "Kemal Bey genel başkan olsa asla şikayetlerimize kulak tıkamazdı, bunlar da yaşanmazdı.
Teknoloji
Uluslararası Patent Sürecinde Bilmeniz Gereken Detaylar
Güncel
Yalım’cı değilmiş, partili imiş CHP Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel… Yersen tabi.
Güncel
Eşme Belediye Başkan Yardımcısı iken istifa eden Rüştü Salim Sarp, Yılmaz Tozan yolsuzluk iddialarına tatmin edici yanıt veremeyince görevinden istifa etmişti.