Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Başkanlar Uşak Barosu'nda Toplandı!

Uşak Baro Başkanı Rıza Albay'ın daveti üzerine çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

Uşak Barosu bugün Uşak'ın önde gelen sivil toplum kuruluşlarını ağırladı. Uşak Baro Başkanı Rıza Albay'ın daveti üzerine  kahvaltılı yapılan toplantı bugün sabah saatlerinde düzenlendi. Toplantıya birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Toplantıya katılanlar arasında Uşa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet,  Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Saadettin Öztürk, meslek odaları, eğitim, işçi sendikaları temsilcileri de vardı.

Basına kapalı düzenlenen toplantının öncesinde kısa bir konuşma yapan Rıza Albay şunları söyledi:

"İsterdik ki bu toplantıyı bütün sivil toplum kuruluşlarının temsilcisiyle yapalım, ama bir çerçeve oluşturmamız gerektiği için biz de meslek odaları, memur, işçi ve işveren sendikalarını çağırdık. Onlar da davetimi geri çevirmeyip iştirak ettiler, hepsine teşekkür ediyorum.

Bu toplantıyı yapmamızın amacı, sivil toplum kuruluşları arasında birliktelik oluşturmak, Uşak'a daha iyi hizmet edebilmek amacıyla oluşturulacak olan birlikteliğin temellerini atmak ve işleyişi belirlemektir. Katılan herkese teşekkür ediyorum."




Yorumlar

Fettullah 14 Yıl Önce

songünlerde uşakın önde gelenlerine bakarsanız herkes birlikten uşağa hizmetten bahsediyorlar etmesine de sadece yenilen yemele basında boyboy gösterilen haberlerle kalıyor busözler. uşaklılar olarak ben diyorumki herkes işine baksın. sanayici sanyie .... avukat avukatlığına.. Albayın bu yaptığı yoplantıya mana veremedum daa..avkatın ne işu olabülürkü de toplantü yapiyör. anlayamadum ben. anlayan varsa berü gelsün daa..

Daha Fazla Haber
Güncel
CHP Genel Merkez yönetiminden kimler uçkurlarının yoluna Özkan Yalım'a yakasını kaptırdı?
Güncel
Özkan Yalım bir Mossad projesidir ve FETÖ artıkları ile siyasi ortaktır diyen Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'nu doğrularcasına cezaevi ziyareti
Güncel
Gazeteci Erkan Çuhadar'dan dün ulusal basına beyanat veren CHP eski merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'e destek gibi paylaşım
Güncel
Uşak’ta bonzai ve sentetik ecza operasyonu: 9 tutuklama
Güncel
Rengârenk Rontlar ve Şiirlerle Milli Egemenlik Şöleni
Yaşam
İstanbul Rent A Car Sektöründe Rekabet Kızışıyor
Yaşam
Cilt Bakımında Modern Yaklaşımlar: Işıltılı Bir Tenin Sırları
Güncel
CHP'nin sevilen isimlerinden eski ilçe başkanı Uğur Dümen: "Kemal Bey genel başkan olsa asla şikayetlerimize kulak tıkamazdı, bunlar da yaşanmazdı.
Teknoloji
Uluslararası Patent Sürecinde Bilmeniz Gereken Detaylar
Güncel
Yalım’cı değilmiş, partili imiş CHP Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel… Yersen tabi.