Bugün saat 17:00 sularında Çarıkköy Rampasında trafik kazası meydana geldi. Kazada iki araç birbirine girdi.
Uşak’tan Banaz istikametine gitmekte olan Turan Kalkan yönetimindeki 64 LD 052 plakalı minibüs, anayola yan taraftan çıkan İlyas Aras yönetimindeki 64 DF 165 plakalı otomobilin sol ön tarafına çarpmasıyla kaza meydana geldi.
Kazada minibüs yolun aşağısına inerek söğüt ağacını devirdi. Kaza sonrası Çarıkköy Köy Muhtarı Ali Kıran, “Ortaköy ve Çarıkköy’ ü birleştiren bu kavşağın düzenlenmesi gerekir. Tarlada çocuklar oynuyorlar. Söğüt ağacı olmasa olay acı verici sonuçlanabilirdi. Yetkililerin bu konuya eğilmelerini istiyorum.” dedi.
Kazada yaralanma olmazken, maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen Trafik ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra araç kaldırılarak yol trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.