Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, "Hodri meydan" diyerek paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dr. Ali Karaoba, Meclis’te bir soru önergesi vererek torpil ya da kayırmayla hakkı olmadığı hâlde devlet kadrolarında yer tutanlar varsa araştırılmasını istedi. Kendi soy isminden kimselerin ya da varsa yakınlarının araştırılması talebini de soru önergesine ekleyen Karaoba'nın, özellikle Eşme İlçesi Ahmetler Köyü'nden kimselere bakılmasını istediği gözlerden kaçmadı.

Diğer iki vekil, yani CHP Vekili olarak kendisi ve AK Parti'nin diğer vekili Fahrettin Tuğrul, malumunuz Uşak’lı bile değiller. Yine malumunuz AK Parti Milletvekili İsmail Güneş aslen Eşme'nin Ahmetler Köyü'nden. Karaoba bu yüzden olsa gerek, özellikle Ahmetler köylülerine mercek tutulmasını istemiş gibi bir soru önergesi hazırladı.

CHP'li Milletvekili ayrıca bahse konu soru önergesinin sonuna "Hodri meydan" ifadesini ekleyerek kendi sosyal medya hesaplarında da paylaştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Magnezyum Formları Neden Günün Farklı Saatlerinde Alınmalıdır?
Yaşam
Uşak Elektrikçi: Ege’nin Sanayi ve Rüzgar Geçidinde Güvenli Enerji Çözümleri
Güncel
Sivaslı’da Dayı, Yeğeni Tarafından Silahla Öldürüldü
Teknoloji
The Key to Editable Documents: pdf to word converter
Yaşam
Bebeğinizin Sağlıklı Beslenme Yolculuğunda Doğal ve Güvenilir Bir Adres: OG Store
Yaşam
Beck: Zarafetin ve Estetiğin Merkezinde Bir Tasarım Anlayışı
Yaşam
Erkek Triko Kazak ile Her Mevsim Şıklığınızı Konuşturun
Yaşam
Cezaevinde Sevdiklerinizle Bağlantıyı Kesintisiz Kılın: Güvenilir Kontör ve Dakika Hizmetleri
Yaşam
Ankara Gelinlik Kiralama ile Hayalinizdeki Günü Pratik ve Özel Kılın
Yaşam
Su Isıtıcısı Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Kritik Özellik