Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Motosikletinde Kalp Krizi Geçiren Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti!

Uşak'ta meydana gelen talihsiz kazada, motosikleti ile gitmekte olan yaşlı adam kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Uşak'ta zaman zaman meydana gelen kazalarda yaralanma ve ölüm olaylarıyla karşı karşıya gelmekteyiz. Ancak bu sefer yaşanan talihsiz olayda, motosikleti ile gitmekte olan yaşlı adam kalp krizi geçirdi.

Olay bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sabahın erken saatlerinde mobileti ile evinden çıkan 69 yaşındaki Arslan Kutlu, Cumhuriyet Mahallesi 5. Zafer Sokak'ta ilerlerken, kalp krizine yakalandı. Dengesini kaybederek motosikletten düşen Kutlu, hareketsiz şekilde yerde yatarken olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yerde yatmakta olan Kutlu, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından en yakın Hastane olan Özel Öztan Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kutlu'nun ilk müdahalesi ambulansta yapıldı. Hastaneye kaldırıldıktan sonra da tedavisine devam edilen ve uzun uğraşlar verilen Kutlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayı haber alan ailesi de hastaneye gelerek sinir krizleri geçirdi. Kutlu'nun daha önceden de kalp rahatsızlığı bulunduğu da edinilen bilgiler arasında.

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili incelemesine devam ederken, hayatını kaybeden Kutlu ise Uşak Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak elim kazada hayatını kaybeden Arslan Kutlu'ya Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletirken; bu türden üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz.
Yorumlar

batu64 13 Yıl Önce

allah rahmet eylesin

anti-kuş 13 Yıl Önce

allah rahmet eylesin

Ömer BALTA 13 Yıl Önce

allah rahmet eylesin ama bu mobiletin plakası yok sürücününde kaskı yok galiba böyle trafiğe çıkılmaması gerektiğini bilmeyen sürücülerden birisiymiş...

Daha Fazla Haber
Yaşam
Endüstriyel Tesislerde Verimlilik ve Tahrik Sistemleri: Motor ve Redüktör Seçim Rehberi
Yaşam
Orjinal Parfüm ile Unutulmaz Bir Koku Deneyimi
Yaşam
Diyabetik Ayak Nedir? Şeker Hastalarında Ayak Riskleri ve Tedavi Ekibi
Yaşam
PP Vana
Güncel
Uşak halkı ve hat sahipleri arasında kalan belediye yönetimi.
Yaşam
Boşanan Eşlerin Altın Anlaşmazlığında Yargıtay Önceki Kuralından Döndü
Güncel
Fatih Altaylı, şayet kalemini satılığa çıkarmadıysa Sarıgül'ü ve sapkınlığı ne için savundu?
Güncel
Müsavat Dervişoğlu nun Bahçeli'nin koluna girmesinin nezaketle ilgisi yok İBB Antalya ve Uşak belediyesinde süren soruşturmalar mecbur etti
Güncel
Özkan Yalım, Uşak'ın çocuklarına nasıl LGBT propagandası yapmıştı?
Güncel
Bonzai, metamfetamin, kokain… Uşak’ta operasyonların bilançosu tacirlere ağır oldu