Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Polis 2 Ayrı Operasyonda 2.600'den Fazla Sentetik Hap ve 969 Doz Bonzai Yakaladı

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretinin önlenmesine yönelik saha çalışmaları kapsamında il merkezinde iki ayrı operasyon düzenledi. 15-16 Mart 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyet güçlerinin düzenlediği baskınlarda, piyasada "sentetik ecza" olarak bilinen 2.622 adet hap ile 969 kullanımlık A4 sentetik bonzai maddesi bulundu.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti" suçundan adli mercilere sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti, satışı ve kullanımına yönelik mücadelenin kararlılıkla ve artarak devam edeceği vurgulandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
2025 Erkek Mont Modelleri: Kış Sezonunda Hem Şık Hem Sıcak Kalmanın Yolları
Yaşam
Organik Bebek Ürünleri: Minikler İçin Doğal ve Güvenli Seçimler
Yaşam
Filo Yönetiminde Başarının Anahtarı: Stratejik Planlama ve Verimlilik Odaklı Yaklaşımlar
Yaşam
Evinize Sıcaklık ve Şıklık Katan Dokunuş
Ekonomi
Emekli gelirlerinde artış beklentisi: Ek ödeme oranı için yeni teklif tartışılıyor
Yaşam
Anadolu Şehirlerinde Eğitimin Geleceği ve İş Gücü Gelişimi
Yaşam
Avusturya Kurumsal Hosting Nedir? İşletmeler İçin Avantajları Nelerdir?
Güncel
CHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Avukat Mehmet Karakoç oldu.
Yaşam
Kablo Makarası
Yaşam
Ziçev 2026 Kurban Bağiş Kampanyasi Ve Sosyal Medya Etkisi