Denizli'nin Çivril İlçesi'nde, park halinde bulunan bir Tır'ın dorsesinde 300'e yakın sokak köpeğinin bulunması ve hayvanlardan çoğunun telef olması ile ilgili Uşak Belediyesi'ne tepkiler sürüyor.
Uşak Belediyesi tarafından ölüme sevkedilerek ve adeta yolda katledilen köpeklerle ilgili, Ulusal ve Yerel Basında geniş yer buldu. Bu haberlere gelen yorumlar oldukça fazlaydı. Durumu öğrenen Bir çok vatandaşlar, sosyal medyadanda konuyla ilgili tepkilerini dile getirdiler. Uşak Belediyesinden konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı.!
Edinilen Bilgilere göre; Bu skandal olaydan sonra STK'lar ve Uşak Halkı Bugün, Uşak Belediyesinin önünde saat 19:00'da, protesto edecekler.
hector 11 Yıl Önce
belediye önce kentsel dönüşüm değil mental dönüşüm yapmalı.
tövbe edin yetkililer 11 Yıl Önce
yaptıklarınızdan tövbe edin
nakliye firmasının adı da... 11 Yıl Önce
firmanın adı acaba denk mi gelmiş
MİSAFİR 11 Yıl Önce
o kadar şehit haberleri oluyor kimsenin sesi çikmiyor. az da teröre lanet yağdirin.
veterinerlik hangi başkan yardımcısına... 11 Yıl Önce
veterinerlik müdürlüğü de ne tesadüf ergün kırdinliye bağlıymış. böyle bir emri vermiş olabilir mi olamazmı sizce vicdanli bir insanmıdır. insan ilişkileri nasıldır ki hayvanlara davranışı böyle olabilirmi sadece benimki beyin jimnastiği