Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta yaşlı adam yol kenarında ölü halde bulundu! Ölüm sebebi araştırılıyor

Uşak'ın Eşme ilçesi Sanayi sitesinde isminin Ahmet Türker olduğu ve Eşme'de yaşadığı öğrenilen yaşlı adamın cesedi bulundu. Ağzından kan gelmiş vaziyette hareketsiz bir şekilde yerde yatarken çevreden geçenlerce farkedilen yaşlı adamın naaşının ailesine teslim edildiği ve ölüm sebebine ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Uşak'ın Eşme ilçesinde İstasyon Mahallesi Eski Sanayi Sitesi 2021. sokakta meydana gelen olayda yol kenarında hareketsiz bir biçimde yatan ve daha sonra isminin Ahmet Türker olduğu anlaşılan şahıs çevredeki vatandaşlarca farkedildi.

Durumu farkeden vatandaşların araması üzerine olay mahalline gelen 112 Acil servisi ekipleri Türker'in vefat etmiş olduğunu gördü. Yanında bir torba ilaç ile birlikte ölü olarak bulunan 67 yaşındaki Ahmet Türker'in naaşı ailesine teslim edildi.

Cumhuriyet Savcılığı ve emniyet güçlerince el konulan olayla ilgili olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk çalışmaların ardından ölüm sebebine ilişkin gerekli adli soruşturmanın süreceği bilgisine erişildi.

Ahmet Türker'in cenazesinin yarın saat 10:00'da Eşme'nin Ağabey Köyü'ne defnedileceği öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Ankara'da Araç Kiralama
Teknoloji
Huawei Cihazlarınızda Güvenilir Tamir Hizmeti
Yaşam
Bursa’da Sağlam Hukuki Destek
Sağlık
Ebeveynlerin Rehberi: Çocuklarda Diş Teli Tedavisine Ne Zaman Başlanmalı?
Yaşam
Evlerde Aniden Gelişen Tesisat Sorunlarına Kalıcı ve Hızlı Çözümler
Güncel
CHP yönetimi süreci doğru yönetemedi ve Uşak örgütünü görevden alıp yenisini atamakta çok gecikti.
Yaşam
Kapı Kart Okuyucu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Yaşam
Helikopter Kiralama İle Transfer Ve Turistik Gezi Seçenekleri
Yaşam
Kimlik Fotoğrafı Çekiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Teknoloji
Neue Schutzsysteme Begeistern Eigentümer: Terrassen Abdichtung Salzburg Wird Zum Trend