Geçtiğimiz günlerde İlçe kongrelerini ve Merkez İlçe kongesini gerçekleştiren Ak Parti Uşak Teşkilatı İl Konresini de yarın gerçekleştirecek. İlKongresine Orman ve Su İşleri Bakanı ve Genel Başkan Yardımcısı da katılacak.
Ak Parti Uşak Teşkilatı'nın yarın yapacağı İl Kongresi saat 10:30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Düzenlenecek kongreye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül de katılacak. Bakan Eroğlu'nun yarın saat 10:30 Uşak'ta olacağı ve il kongresinin ardından İzmir'e hareket edeceği öğrenildi.
Ak Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, tüm partilileri yarın yapılacak il kongresine davet etti.
Bakan Veysel Eroğlu, Uşak'a Geliyor!
Bakan Veysel Eroğlu, Uşak'a Geliyor!
Uşak Haber Merkezi EditorOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Parti Uşak Teşkilatı'nın gerçekleştireceği İl Kongresi'ne katılmak üzere Uşak'a geliyor.
Yorumlar
HIRSIZLARIN KEYFi YERİNDE 12 Yıl Önce
sayın bakan ormandaki ciamaat organizasyonu asrın yolsuzluğu noldu akp-ciamaat koolisyonumu çıktı yoksa oda
KEMAL KARAKAYA 12 Yıl Önce
yârin gitmeye gerek yok bu kadar sikiştirmayin. nasil olsa seçim yakin. babanlarin hepsi çay ocaği vb açiliş yapmaya gelecekler. sokak sokak dolaşacaklar
gelmezsen gelme 12 Yıl Önce
uşakta şöyle iyi milletvekili yokki kütahyalı,afyonlu uşak milletvekili şehrimize geliyor desin..anca onun bunun gelmesiyle övünürüz...uşakta kenar semtte fakir evine gidebiliyor mu,yardım edebiliyor mu,gençlerin yanında örnek olabiliyor mu.sadece gezip bilindik yerler ziyaretle,,evet devletin yapması gereken yatırımları anlatıp gidiyorlar..iyi uykular.