Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Belediyespor Play-of'a Nasıl Çıkar?

Bölgesel amatör lig 22 ocakta başlıyor.9 grupta mücadele eden Uşak belediyespor 8 puanlık farkı kapatabilecek mi? Heyecan dolu bir ikinci devre Aşigoları bekliyor.

Bölgesel amatör lig 9 grupta mücadele eden temsilcimiz Uşak belediyespor ligde 16 puanla 7. sırada bulunuyor.Play-Of için en yakın rakibi 2. sıradaki Muğlaspor.

2 takım arasında 8 puanlık fark bulunması Uşak belediyespor'u şampiyonluk yarışından uzaklaştırmış gibi gözükse de matematiksel olarakAşigo'nun  şansı devam ediyor.
Bölgesel amatör ligde geçtiğimiz sezon bütün gruplardaki ilk iki sırada yer alan takımların puanları ele alırsak 42/46 puan toplayan bir  takım play-oflara yüksele bilir.
Şuanda 16 puanı bulunan Uşak belediyesporun 2. yarı 11 maçı daha var. 2.yarıda alacağı 9 galibiyet iki yenilgi Aşigoyu 43 puana taşır. 43 puanda Uşak belediyespor'a play-of yolunu açar diye düşünüyorum.
Ancak; Bölgesel amatör ligde geçtiğimiz sezonda gördüğümüz gibi ligin 2. devresinde kolay kazanılan hiç bir maç yok.Düşme hattında ki takımlar ve zirveyi kovalayan takımlar arasında kıran kırana bir mücadele başlıyor.Ayrıca Aşigo Muğla,Bergama ve İzmirsporla oynayacağı maçları mutlaka kazanmak zorunda.Eğer Uşak belediyespor sezona istediği gibi başlar ve galibiyet serisini yakalarsa 2. devre maçları nefes kesecek.
Uşak belediyespor'un ilk yarı performansına bakanlar artık 3.ligi hayal gibi görüyor olabilir.Ancak teknik direktör Hasan Yüksel'e beraber 2. yarı bambaşka bir Uşak belediyespor da izleyebiliriz.
Uşak belediyespor da 5/6 takviye gündemde gelen oyuncuların takıma katkısı ve uyumu Hasan Yükselin izleyeceğiz yol Aşigonun bu sezon ki kaderini belirleyecek.

Aşigolar 22 Ocak'ı bekliyor.Bölgesel amatör ligde 2. yarı maçları 22 ocakta başlıyacak.
İlk maç Uşak İl Özel İdarespor-Uşak Belediyespor arasında oynanacak.


Yorumlar

ali erkin sarıoğlu 14 Yıl Önce

play-of uzak gibi olsada il özel idare ile belediye oturup iki takımdan BİR ekip yaratmalı.Rakiplerin çok güçlü olmadığı bu grupta inanıyorum ki başarılabilir .TEK TAKIM-TEK YÜREK..

derme 14 Yıl Önce

2. yarıda 11 maçın 9 unu kazanırsak..sek..sak.. Bu takımlarda şu an itibari ile bir gelecek yok. Birleştirin rahatlayın.

Mehmet Alp 14 Yıl Önce

Bence de iki takım birleşmeli Uşak a iki takım fazla birleşme olursa eminim daha etkili bir takım olur.Bu sezon ki şansımıza gelince bence oldukça zor.Her iki takımla da maçını izlediğim Muğlaspor grubun favorisi oldukça iyi oynuyorlar ve genç bir takım kaldı ki ikinci yarı iki takımımızda Muğla deplasmanına gidecek.İkinci olarak da Didim belediyespor çıkma ihtimali yüksek.İzmirspor iyi top oynamıyor gol atmakta zorlanıyorlar bir gol atarlarsa üzerine yatıp skoru korumaya çalışıyorlar.İnşallah Uşak belediyespor ikinci olabilir ama çok zor.

hakan kurt 14 Yıl Önce

BERGAMA-MUĞLA çıkar kafanızı yormayın siz..

ali tümer selvim 14 Yıl Önce

belediye il özel idare spor dan uğur'u aldı . gol sorunu çözülürse puan farkı kapanır . playoff oynama şansı çok yüksek .

Daha Fazla Haber
Güncel
Banaz Çiftlik Köy Mevkiinde Orta Refüje Yan Yatan Kamyonetin Altında Kalan Şoför Hayatını Kaybetti!
Yaşam
Türkiye’de Galvanizli Sac Üretiminin Önemi ve Süreçleri
Güncel
Son Dakika: CHP’li İl Başkanı Celalettin Çoban ve Uşakspor Yönetimine Büyük Darbe
Sağlık
Omurga Ameliyatı Korkusu: Gerçekler ve Yanılgılar
Güncel
Özkan Yalım’da, İmamoglu’da Mansur Yavaş gibi çıkıp açıklasın madem bildiği eski dönem yolsuzlukları
Güncel
Uşak’ta Cirit Kazası: Rakibiyle Çarpışan Volkan Gelmez Yoğun Bakımda, Atı Telef Oldu
Güncel
Pusulası Şaştı, Rotasını AK Parti’ye Çevirdi: Türk Sağlık Sen’de İhanet Tartışması
Güncel
Mansur Yavaş, İmamoğlu gibi demagoji yapmadı ve savunmasını aktardığı gibi AK Parti dönemine dair yolsuzluk iddialarını sıraladı.
Güncel
Uşak Esnaf Gazetesi Sahibi İzzet Dönmez'in acı günü
Güncel
Eşme Belediye Başkan'ı Yılmaz Tozan ve 5 Kişi İçin Gözaltı Kararı