Uşak'ta aşırı hız ve dikkatsizliğin neden olduğu kazalara bu gece bir yenisi daha eklendi. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre Uğur Mumcu Caddesi'nde seyir halinde olan Suna Alkan yönetimindeki 64 AS 976 plakalı araç ile İbrahim Tahtakılıç Caddesi'nde seyir halinde olan Mustafa Özyürek yönetimindeki 64 KE 523 plakalı otomobil çarpıştı. Aşırı hız ve dikkatsizliğin neden olduğu kazada çarpışan araçlar, çarpmanın etkisiyle savruldu. Meydana gelen kazada Suna Alkan ile Mustafa Özyürek'in yanında bulunan bir kişi yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletirken; bu türden üzücü kazaların bir daha yaşanmaması için sürücüleri daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.
Haber - Foto: Muhammet Ali Bektaş
Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Kazayı Beraberinde Getirdi!
Bu gece 00:00 sularında İbrahim Tahta Kılıç Caddesi'nde aşırı hız ve dikkatsizliğin neden olduğu kazada ölen olmazken 2 kişi yaralandı.
03 Haziran 2014 Salı 00:46
