İstanbul'da acemi eğitimini tamamladıktan sonra dağıtım izninde memleketi Kütahya’nın Simav İlçesi’ne gelen ve arkadaşıyla gittikleri piknik alanında serinlemek için girdiği sulama göletinde kaybolan er 20 yaşındaki Emrullah Yüksel’in cesedine ulaşıldı. Yüksel’in cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
İstanbul Tuzla Tank Taburu’nda acemi eğitimini tamamlayan Emrullah Yüksel, dağıtım iznini ailesinin yanında geçirmek üzere Simav’a bağlı Kuşu Beldesi’ndeki evine geldi. Yakınlarıyla hasret gideren Emrullah Yüksel, dün öğle saatlerinde, üniversitede okuyan arkadaşı İbrahim Güleç ile birlikte Kuşu Sulama Göleti’ne piknik yapmaya gitti. Piknik yapan iki arkadaş saat 18.30 sıralarında serinlemek amacıyla gölete girdi.
Gölette yüzerek karşı kıyıya geçmeye çalışan 2 arkadaştan Emrullah Yüksel aniden çırpınmaya başladı. Arkadaşına yardım etmek için geriye dönen İbrahim Güleç’in çabalarına rağmen Yüksel, batarak gözden kayboldu.
CESEDİ BU SABAH BULUNDU
Göletten çıkan Güleç talihsiz gencin yakınlarını arayarak durumu haber verdi, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çevre güvenliği alan güvenlik güçleri kaybolan asker için Kütahya’dan dalgıç ekibi istedi. Hava kararıncaya kadar devam eden arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı. Dalgıçların bugün sabah yeniden başladıkları arama çalışmalarında ise Yüksel’in cesedine ulaşıldı. Yüksel’in cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Baba İbrahim Güleç gözyaşlarına hakim olamezken, oğlunun çok iyi yüzdüğünü, bu şekilde ölmesine bir türlü anlam veremediğini söyledi.
Askerden İzine Gelen Emrullah Yüksel Simav'da Girdiği Gölde Boğuldu!
İstanbul'da acemi eğitimini tamamladıktan sonra dağıtım izninde memleketi Kütahya’nın Simav İlçesi’ne gelen Emrullah Yüksel piknik için gittiği ve serinlemek için suya girdiği Kuşu Sulama Gölü'nde boğularak can verdi.
11 Ağustos 2011 Perşembe 15:12
DEVLETİN O KADAR ÖDENEĞİ VAR ÜLKEMİZDEDE SAYISIZ İŞSİZ VAR BENCE HER GÖLETE EN AZ 1 TANE BEKÇİ GÖREVLENDİRİLMELİ GÖLETLER YÜZME YERİ OLMAKTAN ÇIKMALI ARTIK.
Geçenlerde amatör balık avlamak için gittiğimiz bir gölette yaşları 12-13 civarında iki tane küçük çocuk balık tutuyoruz bahanesiyle ellerinde bir tane poşet ucuna küçük bir ip suya atıp çekiyorlar gitmeleri için bir türlü ikna edemedik.
Yanlarında ne bir büyük var nede suya kontrollü yaklaşıyorlar en sonunda tuttuğumuz balıklardan size verelim dedik ve suya yaklaşmadan beklediler.
Balık avlama işini spoar amaçlı yaptığımız için balık yemeyide her Türk gibi fazla sevmiyoruz tuttuğumuz balıkları çocuklara bıraktık ve geldik.
Şimdi soruyorum biz orda olmasaydık o çocuklardan birisi suya düşseydi onların vebalini kim öderdi gittiğimiz gölet bir köye ait değildi belediyelik bir kasabaydı o kadar belediyelerde çalışanlar var bir tanesi o gölete görevlendirilse gece olmasada gündüzleri bari göletler kontrol edilse daha huzurlu yaşarız.