Belediye Başkanlığı'na seçildikten sonra yoğun bir süreç içine giren Cahan, bir yandan ziyaretleri kabul ederken diğer yandan da devam eden projeler hakkında incelemelerde bulunuyor.
Tiritoğlu Parkı'nda incelemelerde bulunan Cahan’a Uşak Belediyesi’nde projeleri yürüten mimar, mühendis ve teknikerler de eşlik etti. Belediye’de yapılan her projenin takipçisi olacaklarını ifade eden Başkan Cahan, bu bağlamda çalışmaların süreceğini kaydetti. Kent için yapılacak her çalışmanın titizlik ile yapılmasının şart olduğunun altını çizen Cahan; "Belediyemiz kentin her noktasında çalışmalarını sürdürmektedir. Yakın zamanda projelerimizin başlaması ile birlikte bizde daha yoğun bir tempoda olacağız. Fakat şartlar ne olursa olsun bütün projelerimizi hassasiyet ile takip ederek en güzeline ulaşacağız” dedi.
Belediyedeki tüm birimlerin hassasiyet ile çalışacağını garanti eden Cahan, konu ile ilgili sürekliliğin söz konusu olacağını vurguladı. Bu tür hassasiyetlerin kentin menfaatine olacağına dikkat çeken Cahan; "İlimizde çakılan en küçük çivinin bile dikkatli ve uzun yıllar kullanılacak ölçüde yapılması gereklidir. Bugün parkımızda yaptığımız inceleme ile belediyemizin projelerinde ne kadar dikkatli olduğumuzu belirtmek istedik. Çünkü yapılan her iş bütün vatandaşlarımızın menfaatlerini koruyacak derecede doğru ve düzgün olmalıdır” şeklinde konuştu.
Titiz bir çalışma
Uşak’ta belediyenin bütün projelerinin takipçisi olacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan; "Biz belediyede tüm işlerimizi ve projelerimize yakın zamanda hızlı bir çalışma temposu ile başlayacağız. Projelerimiz ile kentimizin değişimi de başlayacak. Biz ilimizin her anlamı ile her köşesinde gelişmesini hedeflemekteyiz. Bu nedenle koyduğumuz hedeflerde ciddi adımlar ile ilerleyeceğiz. Şu an belediyemizin kentin dört bir yanında devam eden çalışmaları da söz konusudur. Biz bu çalışmaları da en güzel şekilde gerçekleşmesi maksadı ile takip etmekteyiz. Bugün de Tiritoğlu Parkı’nda devam eden çalışmaları inceledik. Çalışmalarda gördüğümüz eksiklikleri de teknik elemanlarımıza bildirdik. Hedefimiz parkımızın en iyi şekilde bitirilmesidir. Biz bundan sonra da belediyemiz ile ilgili en küçük projeyi bile en ince ayrıntısına kadar takip edeceğiz. Bu hassas yaklaşımımızın kentimize getirilerinin fazla olacağına inanıyoruz. Belediyemizde tüm birimler aynı hassasiyet ile çalışacaklar” dedi.
Cahan incelemelerinin ardından Tiritoğlu Parkı'ndan ayrıldı.
Belediye Başkanı Cahan, Tiritoğlu Parkı'nı İnceledi!
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve başlar başlamaz yoğun gündeminin akabinde devam eden projeler ile ilgili olarak yerinde incelemelerde bulunuyor. Tiritoğlu Parkı Projesi’ni de inceleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, burada gördükleri eksiklikleri ilgili birimlere aktardı.
19 Nisan 2014 Cumartesi 17:37

tiritoğlu parkının yeni hali tam bir fiyaskodur. parkın o halini hiç bir mantıkla izah edemezsiniz. o mermer bloklar açık ve net hem israf hem çirkin hem de kullanışsız. insanların geçişini ve görüşünü engellemesi de cabası.