Bildiğiniz üzere İyi Parti; Akşener'in oluşturduğu rüzgar ile seçmen anlamında büyürken Uşak'ta ve insanların oy vermeye hazır olduğu bir parti haline dönüşürken teşkilatlara giren çıkanın olmadığı bir parti halinde uzun süredir ve uzun süredir sürekli iç çekişmeler sebebiyle enerjisi semirilen insanların siyasetten soğuyarak şikayetçi olduğu bir zeminden de geçiyoruz. O kadar ki Parti Binasındaki makamında İl Başkanı tartaklanıyor. İl Başkanı parti için çalışan iyi kadınlarla konuşurken sanki personeli ile konuşan patron edasında konuşuyor. Final de zaten Kadın Politikaları Başkanına yapmaya çalıştığı itibarsızlaştırma çalışması herkesin malumu zaten. Merkez İlçe Başkanı desen İl Başkanı ile bir küs diyorlar kanlı bıçaklı gibi oluyorlar bir de bakıyoruz beraber fotoğraf veriyorlar. Ama her ikisi de şöyle tam kadro topladıkları yönetimleri ile bir fotoğraf veremiyor ne yazık. İlle de İl Başkanının divanı bile toplayamadığı ve istifanın eşiğinde olduğu biliniyor.
Ayrıca Genel Merkeze de halen yönetim kurulunda bulunan bazı isimlerin durumu rapor etme hazırlığında olduğu da İyi Partiye dair gelen kulis bilgilerinin arasında. Edinilen bilgiye göre İyi Parti İl Yönetiminde olan bazı isimlerin Genel Merkeze götürmek üzere bir arkadaşlarını vazifelendirmek suretiyle rapor hazırlamakta. Keza zaten Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş'ın da öteden beri İl başkanını aldırmak için operasyonlar çektiği kulağımıza gelen kulis bilgileri arasında.
Partiyi bu duruma getiren çok sebep var belki ama samimi üyelere göre bu duruma gelinişinin asıl sebebi Genel Merkezden çaktırmadan veya çaktırarak duruma müdahale eden ellerin olması ve şehrin siyasetinin akışına bırakılmaması partinin. En azından insanlar hep Genel Merkezden edindiği tanıdığına dayanarak rahat davranıp despotça tutumlar aldıklarını söylüyor bazı siyasetçilerin. Yani bazı siyasetçiler Genel Merkezde edindikleri çevreyi istismar edip halkı üyeyi önemsememe cihetine gidince ve kaba davranışlar sergileyip kendi tabirleri ile yıldız olma olasılığı olanlara soğuk yapınca insanlar ister istemez partiye gelip gidemez olmuş ki gerçekten giren çıkan yok artık. Çaycı sonunda rahat etmiştir kimse gelmiyor ona da iş düşmüyor anlayacağınız her gün bayram çaycıya.
İyi Partide iplerin iyice gerildiği artık İyi Parti'ye Genel Merkez müdahalesi bekleniyor. Keşke Genel Merkez yerinde inceleme ve araştırma yapıp üyeyi yönetimi hatta konuşmak isteyen herkesi yani Uşak'ı dinledikten sonra karar verse. Bekleyip göreceğiz biz kulisleri aktarmaya devam edeceğiz. Bu arada fetö ile ilgili de çok müjdeli haberlerimiz var çok yakında yine sıkıştırdı Uşak Haber Merkezi çok şükür.