Dikkatsizliğin ve ihmalkarlığın neden olduğu kazalardan birisi bugün öğle saatlerinde Uşak Dörtyol’da meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre kaza saat 13:00 sularında Dörtyol’da meydana geldi. Araç trafiğine kapalı alana aracını park eden Mevlüt Işık, 64 NB 808 plakalı otomobili ile kaldırımdan geri geri giderken aracın arkasından geçen Nazife Güneş’e çarptı. Dikkatsizliğin ve araç trafiğine kapalı alanda otomobil park etme ihmalkarlığının neden olduğu kazada, otomobil altında kalan Nazife Güneş yaralandı.
Yaralı Güneş, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Uşak Medikal Park Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralanan Nazife Güneş’e geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, bu türden ihmalkarlık ve dikkatsizliğin neden olduğu kazaların bir daha yaşanmaması ve araç trafiğine kapalı alanlara araçlarını park etmemeleri konusunda daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.
Kaldırımda Geri Geri Giderken Yayaya Çarptı!
Uşak’ta bugün öğle saatlerinde yaya kaldırımında bulunan otomobil, kaldırımda geri geri giderken arkasından geçen yayaya çarptı. Meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.
04 Aralık 2014 Perşembe 17:47
arabaları bırakacak doğru düzgün bi yer yok herkes mevbur sağa sola araba bırakıyor ne düzgünce bi otopark var ne de başka bi yer özel otoparka bırakıyoruz çiziliyor burda olmadı diyorlar bi de adamı dövecekmiş gibi muamele ediyorlar yapın uşağın kapasitesine uygun otoparklar böyle görünmez kazalar olmasın bi daha ben de araba kullanıyorum arabayı bi yere park ettiğimde hep aklım araba da acaba bu gün başıma ne gelecek diye