Günümüzde özellikle gençlerin sosyal hayattan kendilerini kopardıkları, içine kapanık yaşadıkları, sıkıntıların çözümlerini farklı yollarda arayarak sorunu çözdüm zannetmesine rağmen aslında daha da büyük sorunlarla karşılaştığı bir dönemde bugün Uşak'ta üzücü bir olay yaşandı.
Uşak'ta bir erkek kuaföründe çalışan, uçucu madde bağımlısı olduğu ve psikolojik sorunlarının olduğu iddia edilen 18 yaşındaki Sedat Laçin isimli bir genç kendisini Ünalan Mahallesi Karatekeli çıkmazındaki yalnız yaşadığı evinin tavanına kabloyla asmak suretiyle intihar etti. Kendisine ulaşmak isteyen ancak bir türlü haber alamayan Sedat Laçin'in abisi, Laçin'in yaşadığı evin kapısını kırarak içeri girdiğinde korkunç tablo ile karşılaştı. Kendisini evin tavanına asan genç hayatını kaybetti.
Gencin cesedinin olay yeri incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği bilgisine ulaşıldı.
Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
allah rahmet eylesinn