Trafik kazalarında artışların yaşandığı Uşak'ta sabaha karşı bir trafik kazası daha meydana geldi. Can kaybının yaşanmadığı kazada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Devlet Hastanesi Kavşağında kırmızı ışık nedeniyle duran 31 R 0923 plakalı Mehmet Dolgun(46) yönetimindeki Tır'a, sebze ve meyve yüklü 03 UY 564 plakalı kamyonet sürücüsü Halil Gül(38) arkadan çarptı. Kazada 03 UY 564 plakalı aracın içerisinde bulunan şoför Halil Gül ve yanında bulunan yolcu Ali Acar(64), çarpmanın etkisiyle araçta şıkıştı. Olay yerine gelen Uşak İtfaiye ekipleri yaralıları kısa bir süre sonra sıkıştıkları yerden kurtardı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.
Kaza nedeni ile karayolunda trafik yer yer kontrollü olarak verilirken, karayolunda uzun kuyruklar oluştu. Tır sürücüsü Mehmet Dolgun ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kazada araç içerisinde sıkışan yaralıların kurtarılmasının ardından trafik normal akışına dönerken, güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Kırmızı Işıkta Duran Tır'a Arkadan Çarptı!
Uşak'ta bugün sabah saatlerinde Hastane kavşağında kırmızı ışıkta duran tıra, arkadan kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.
15 Ocak 2014 Çarşamba 07:29
umke diye afilli bi pikapla gezen arkadaşlar neden kurtarmamış acaba. düşündürücü.