Uşak'ta bu sabah okula gitmek isteyen lise öğrencisine otomobil çarptı. Kazada Ulubey Sağlık Meslek Lisesi 1. sınıf öğrencisi Sevim Nur Selvi'nin ayağında ve vücudunun farklı bölgelerinde kırıklar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre kaza bu sabah saat 07:40 sularında Göz Hastanesi önünde meydana geldi. Ulubey Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Sevim Nur Selvi'ye sabah okula gitmek için çıktığı yolda Ramazan Sağlam idaresindeki 64 DP 779 plakalı Toros marka otomobil çarptı. Kaza sonrası yere düşen genç kızın vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar meydana geldi.
Otomobil sürücüsü Ramazan Sağlam kaza sonrasına ifadesine başvurulmak üzere karakola götürülürken; genç kız da olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırak tedavi altına alındı.
Uşak Haber Merkezi olarak genç kıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bu türden üzücü kazaların tekrarının yaşanmaması temennisiyle sürücülerin özellikle okula gidiş ve okuldan çıkış saatlerinde trafikte daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz.
Lise Öğrencisi Okula Giderken Canından Oluyordu!
Uşak'ta sabah saatlerinde Göz Hastanesi önünde meydana gelen trafik kazasında Ulubey Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi genç kız otomobilin çarpması sonucu yaralandı.
01 Ekim 2013 Salı 12:12

geçmiş olsun kızımızın babası bilal selvi ve ailesine.