Uşak'ta geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleşen FETÖ (Paralel Çete) operasyonu kapsamında aralarında Hazim Sesli, Ali Yıldırım gibi isimlerin de bulunduğu 26 kişi gözaltına alınmış ve savcılık soruşturmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece Ali Yıldırım, Hazim Sesli, Barış Altunordu ve Mehmet Sesli tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Aradan geçen bir aylık sürenin ardından gizlilikle yürütülen soruşturma sürerken; bugün sabahın erken saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile Jandarma ekiplerinin ortak baskını sonucu bir operasyon daha gerçekleşti. Sabah saat 06:00 sularında eş zamanlı olarak gerçekleşen operasyonda Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Apeks Geri Dönüşüm firmasına ve 14 ayrı adrese baskın veren KOM ekipleri 5 kişiyi gözaltına aldı. Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde KOM ekiplerinin incelemeleri henüz sürerken operasyonda gözaltına alınan Ali Demirhindi, Ahmet Alaşehirli, İsmail Özçay, Ahmet Önal ve Ramazan Kayha, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındılar.
Paralel Çete operasyonunun ikinci perdesinde gözaltına alınan isimlerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedileceği öğrenildi.
Paralel Çete Operasyonu'nun İkinci Perdesinde 5 Gözaltı!
Ülke genelinde Paralel Yapı olarak Fethullah Gülen Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlarda ikinci dalga sabahın erken saatlerinde gerçekleşti. Operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.
17 Kasım 2015 Salı 11:45








bırakın paralel tiyatrosunu uhm. sizde çok iyi biliyorsunuz ki tıpkı ergenekoncular gibi sonunda serbest kalacak hepsi bu insanların. yani hepsi de milleti uyutma senaryosu..