TKDK Uşak il Koordinatörlüğü Uşak ve çevresinde danışmanlık faaliyeti yürüten firmalara "IPARD" proje hazırlama eğitimi gerçekleştirildi.
İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen 2 günlük eğitim seminerine İl Koordinatörü Ahmet Karataş’ın açılış konuşması ile başlandı. TKDK İl Koordinatörü Karataş; Uşak’ta AB hibe projelerine ilginin memnun edici derece olduğunu ve bundan heyecan duyduklarını söyledi.
Ayrıca projelerin doğru ve eksiksiz hazırlanmasının önemli olduğunu sözlerine ekleyerek Şubat ayında proje çağrısına çıkıldığını, kurumun proje kabulü döneminde sıkıntı yaşanmaması için böyle bir eğitim gerçekleştirdikleri dile getirdi.
Eğitim boyunca uzmanlar tarafından kurumun desteklediği yatırım alanları ve tedbirler hakkında firmalara proje hazırlamaya yönelik eğitim verildi. Uşak ve çevre illerden gelen bankaların temsilcileri ile danışman firmalardan 25’e yakın katılımcı, eğitime yoğun ilgi gösterdi.
TKDK İl Koordinatörlüğü'nden Proje Hazırlama Eğitimi!
TKDK Uşak İl Koordinatörlüğü, Avrupa Birliğinden sağlanan kaynakların ikentte kırsal kalkınma programlarının uygulanmasına yönelik faaliyetlerde kullanılmasını sağlamak amaçlı olarak proje hazırlama eğitimi gerçekleştirdi.
24 Ocak 2013 Perşembe 01:42
