Bildiğiniz üzere öteden beri Umpaş Holding ile ilgili haberler yapıyoruz ve son zamanlarda sitemizin ve Son Nokta Gazetesinin imtiyaz sahibi de olan Gazeteci ve köşe yazarı Erkan Çuhadar üst üste köşe yazıları ile de Umpaş Holdingin nasıl batmaya zorlandığını ve nasıl bir talan düzeni kurulduğuna dair örneklerle beraber ortaya koymuştu UMPAŞ Holding ve Serenova Seramikte olup biteni. Daha önce de değindiğimiz üzere Holdingin halen yönetim Kurulu Başkanı olan Enver Dağdagül, ailece talan şirketi haline getirdiği Holdingin yönetimini de zaten aile yönetimine çevirip gitmiş durumda.
UMPAŞ'ta zaten öteden beri akçeli işler çok olur hepimiz de bilir duyarız ama son zamanlarda öyle belge ve bilgilere eriştik ki haberleştirdiğimizde iddia ediyoruz Yuh artık bu kadar olamaz diyeceksiniz. İnanmayacaksınız ama mesela UMPAŞ Yönetiminde bulunan yada yönetim üzerinde etkisi bulunan bazı isimleri vurma planlarından tutta çakma çeklerle naylon faturalar ile usulsüz işler yapmaya varıncaya değin pek çok planını açıkça arkadaşına anlattığı mesajlar var Enver Dağdagül'ün. Yazdıklarını okusanız UMPAŞ'ı kuranlar Allah rızası için kendi arasında para toplayanlar böyle insanlar yönetsin diye mi emeklerini bağışlamıştı dersiniz. Artık din istismar eden adamlar yok Umpaş'ın başında ama sade bir Müslümana bile yakışmayacak üslupta konuşan ve Müslümanın kimseye kuramayacağı planları ortaklarına karşı kurabilen hatta arıza çıkarttığı için yönetimdeki kendi arkadaşlarını dövdürtmek isteğini açıkça söyleyebilen, Fabrikanın makinalarını öldüm pahasında bir şekilde kardeşlerine yada kardeş çocuklarına adeta peşkeş çekebilen bir kişi var yönetim kurulu başkanlığında.
Eminiz emek emek Umpaşı kurup holdinge dönüştürüp ölenlerin kemikleri sızlıyordur. Okusanız Enver Dağdagül'ün mesajlarını ve görseniz koca holdingi nasıl batan geminin mallarını dağıtır gibi ucuz ucuz peşkeş çektiğini ve ne kadar da basit ve ucuz yöntemler ile yapıldığını bu iş ve işlemlerin sizin de içiniz sızlar inanın. Sayın Dağdagül'ün vicdanı sızlamamış ama inanın sizin sızlayacak mesajları okuduğunuz da. Şehrin haline bakar mısınız? Kurumsallığı olan bütün firmalar batmış durumda resmi ya da gayri resmi farketmiyor hiç bir kurumsal firmanın durumu iç açıcı değil. Bakınız UTAŞ'a, bakınız USAŞ'a, bakınız mesela Orhan Erdoğmuş rahmetlinin holdingvari kurumlarına, Sarraflar Çarşısını bile çayhaneye çevirdiler alay eder gibi, bakınız yine mesela İl Özel İdaresine veya UMPAŞ'a, hepsine de adeta bir çete musallat olmuş ve bir biçimde batırıp yok etmiş. Umpaş hiç değilse Serenova Seramik bu kaderi yaşamamalı ve çarkı tersine çevirmeli çeteleri yenerek. Çarkı tersine çevirmeli ihtirasları yenerek ve dürüst insanları işin başına geçirip şeffaf davranmaktan korkmayarak. Biz Uşak Haber Merkezi ekibi olarak eminiz Uşak halkı Uşaksporuna da UTAŞ'ına yada UMPAŞ'ına da Belediyesine de sahip çıkacak ve çeteye teslim etmeyecek. Keza zaten Hukuk müdahaleye mecbur kalacak artık görünen o. Yani Devlet millet elele kurtaracağız bütün talan edilen kurumlarımızı. Bir sonraki haberimizde sizlere Enver Dağdagül'ün nasıl bir batağın içine gırtlağına kadar gömüldüğünün resmini sunacağız. Keza yazı dizisi olacak kadar çok belge bilgi ve veri var elimizde.
Bu sahtekar organize yönetimi ve ak partili vekillerin istediği fabrikanın batması arkadaşlar inanmayın bunların yalanına! Madem açılsın istiyorlar yıl olmuş çalışmayan fabrikadan ödeyemeyeceği miktar parayı neden istiyorlar? Kimse borcun üstüne yatalım demiyor! Açın fabrikamızı çalışıp ödeyelim diyor! Çalışmadan nereden bulacak bu fabrika parayı?