İş dünyasının sevilen ve tanınmış bir siması olan Kemal Akın bu gün Hakka yürüdü. 65 yaşında geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Akın'ın vefat haberi yakınları ve akrabalarını yasa boğdu.
Uşak Yaren Odası Türk Halk Müziği korosu'nda yapmış olduğu çalışmalar ile şehrin sanatsal ve kültürel faaliyetlerinde de katkısı bulunan Kemal Akın yardımsever bir işadamı olarakta Uşak halkının takdirini ve beğenisini kazanmıştı. Akın'ın vefat haberi sonrası yakınları üzüntülerini sosyal medya hesaplarında yaptıkları taziye dilekleri ile bildirdikleri gözlemlendi.
Akın'ın cenazesi Yücetepe Cami'nde kılınan ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlığa defnedileceği öğrenildi.
Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Uşak'lı işadamı Kemal Akın'a Allahtan Rahmet, yakınlarına ve akrabalarına başsağlığı diliyoruz.
Bize göre vefat etmiş Allah rahmet eylesin size göre uçmağa varmış sır eylemişsiniz yakında da size gaybdan haber verir her akla mantığa uygun sözlerle haber yapın ayıp ayıp insanların cenazesiyle kimi kimden ayırıyorsun