Edinilen bilgilere göre 7 Ekim Perşembe günü Bucak Antalya karayolu üzerinde Karapınar yakınlarında meydana gelen feci kazada biri ağır iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırlmıştı.
7 Gün önce 64 AAY 259 plakalı araç, sürücünün direksiyonun hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride atlayarak önüne çıkan her şeye çarparak durabildi. Dur levhası ve beton direğe çarpan otomobil kullanılamaz hale gelirken, araçta bulunan 2 kişi yaralanmış ve yaralılar hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralı olarak hahstaneye kaldırılan Ömer Faruk Aras yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
10 gün önce baba olduğu bilgisine erişilen Aras'ın vefat haberi büyük üzüntü ile karşılandı.
Aras'ın cenazesi Cuma namazaına müteakip, kılınacak olan cenaze namazının ardından Akarca köyü mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Hayatını kaybeden Ömer Faruk Aras'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabrı cemil niyaz ediyoruz.
Allahh Rahmet eylesin yakınlarına ve sevenlerine Sabırlıklar ihsan eylesin