Uşak'ta alkolün neden olduğu kazalar yaşanmaya devam ederken dün eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Geçtiğimiz gün yaşanan olayda alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı.
Uşak'ta 2.65 promil alkollü 39 yaşındaki Sıtkı S., yönetimindeki TIR ile üç direk ve park halindeki otomobile çarptı. Şans eseri ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmadığı kazada polisin takibiyle yakalanan Sıtkı S. gözaltına alındı. Sağlık raporu için götürüldüğü hastanede camları da kırdığı belirtilen Sıtkı S., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaza, dün saat 02.00 sıralarında, Köme ve Cumhuriyet mahallelerinde meydana geldi. Aşırı alkolü Sıtkı S. yönetimindeki 27 AVN 34 plakalı TIR'ın kontrolünü yitirdi. Köme Mahallesi'nde önce MOBESE ardından aydınlatma direğine çarpan Sıtkı S., yoluna devam etti. Yaklaşık 4 kilometre mesafe sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde bir trafik ışığı ile park halindeki bir otomobile de çarpan Sıtkı S., ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polisten kaçmaya başladı. Son olarak belediyeye ait otoparkın girişine de aracıyla çarpan Sıtkı S., polis tarafından yakalandı. Yapılan kontrolde Sıtkı S.'nin 2.65 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Uşak'ta Alkollü Sürücüsü Yıktı Geçti!
Uşak'ta dün yaşanan olayda 265 promil alkollü olan sürücü ortalığı birbirine kattı. TIR sürücüsü şoför, üç direk ve park halindeki otomobile çarptı.
22 Kasım 2014 Cumartesi 00:41
i̇zmir yolu üzerinde alkol satışları olduğu sürece bu kazalar kaçınılmaz