Dün gece evlemek istediği kıza ve annesine kurşun yağdırarak kaçan zanlı Mehmet Sezer, Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.
Dün gece Karaağaç Köyü yolu üzerinde meydana gelen olayda ayrıldığı sözlüsü 26 yaşındaki Ayşe Bulut’un idaresindeki 64 AS 950 plakalı minibüsün önünü 03 EY 594 plakalı otomobil ile keserek minibüse kurşun yağdırıp kaçan Mehmet Sezer, polisin çalışmaları ile kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı.
Mehmet Sezer'in polise verdiği ifadede “Ben Ayşe’yi seviyordum, sözlenmiştik yakında nişanımız olacaktı. Birkaç gün önce ayrıldık. Moralim çok bozuldu. Dün biraz alkol aldım, gün boyu Karaağaç göleti civarında dolaştım. Akşam saatlerinde Ayşe’yi minibüs ile görünce bir anlık cinnet geçirdim. Kendimde değildim ne yaptığımı bilmiyordum. Pişmanım” dediği öğrenildi.
Öğle saatlerinde hakim karşısına çıkan Sezer'in tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
kadına yönelik şiddetin en uç örneklerinden biri daha. yazık gencecik kıza... katil herifin ifadeleri ne kadar yalan: alkol almış, cinnet geçirmiş, pişmanmış...en ağır cezay çeksin inşallah. cehennemin dibine kadar yolu var!!!