Uşak’ta Cumhuriyet Başsavcılığı’nın aldığı karar doğrultusunda başlatılan soruşturma kapsamında hakkında gözaltı ve yakalama kararı 41 kişiden toplam 23 kişi gözaltına alınırken bugün öğlen saatlerinde Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım'ın da polise teslim olmasıyla gözaltı sayısı 24’e yükseldi. Poliste ifadesi alınan iki kişi serbest bırakılırken geriye kalan 22 kişi adliyeye getirilerek hakim karşısına çıkarıldı.
Savcılık soruştuması neticesinde Bülent Yücel serbest bırakılırken; aralarında Ali Yıldırım'ın da bulunduğu 21 kişi tutuklu yargılanmak üzere mahkemeye sevkedildi. Yaklaşık 13 saat süren adli tahkikat sonucunda Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ve işadamı Barış Altınordu hakkında tutuklama kararı çıktı. Diğer 19 şüpheli ise yurtdışı çıkış yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.
Savcılık soruştuması neticesinde Bülent Yücel serbest bırakılırken; aralarında Ali Yıldırım'ın da bulunduğu 21 kişi tutuklu yargılanmak üzere mahkemeye sevkedildi. Yaklaşık 13 saat süren adli tahkikat sonucunda Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ve işadamı Barış Altınordu hakkında tutuklama kararı çıktı. Diğer 19 şüpheli ise yurtdışı çıkış yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.
Ayşin Aydın 11 Yıl Önce
rezaletin ilk perdesi kapandı deseydiniz keşke uhm. utanmıyorlar artık kavgalarına inandırmak için ömrünce cezaevinde yatmasını gerektirecek kadar çok suç işleyen insanları, saçma sapan suçlamarla cezaevine gönderiyorlar. fetullah güleni getirip hapse tıksanız bu millet sizin bu kayıkçı kavganıza canbaza bak oyununuza inanmayacak ey teyyip le feto.mağdur edilen ne ali yıldırımdır nede akplilerdir, mağdur edilen milletin kendisidir.
hırsızlar dışarı hırsız... 11 Yıl Önce
17 aralıkta hırsız var demese idi hocaefendi dünyanın en iyi en mübarek insanı idi değil mi? hırsızlıkları görüp hırsız var dediler diye hocaefendi ve tabileri cezalandırılmakta. böyle adalet olmaz. ama Allahın adaleti er geç sizi de yakalar hırsızlar....
yorumcu 11 Yıl Önce
görende sizi sütten çıkmış ak kaşık sanacak ne hocaefendisi, bildiğin kardinal demişti aytunç altındal fetullah için haklı çıktı işte. akp hırsız evet bu inkarı imkansız doğru. ama sizinle birlikte çaldı. mağdur pozlarına bürünmeyin boşuna. dua edin tayyip kalsın iktidarda yoksa hepinize hesap soracak bir parti iktidar olursa zaten bu serbest kalanlar girdiği gibi, çok daha fazla insan girer hapse.
kamil keskin 11 Yıl Önce
yine nurullah çavuşoğlu'nu haklı çıkardılar desenize. göstermelik bi kaç kişi tutuklanır cumaya herkes serbest kalır demişti. cumartesi olmadan serbest kalmışlar hale bak.zaten seçim geçti mi ali yıldırımla diğer kişiyide serbest bırakırlar. şimdilik kutuplaşmayı sağlamak amaçlı kavgalı gibi görünüyorlar bence de hepsi bu.
berber ali 11 Yıl Önce
koparttıkları yaygaraya bak sonuca bak.2 kişiyi tutuklayıvermişler yersen. ama yemedi millet, f tipi için adliye önüne dökülen olmadı uşak halkından ailelerinden başka. 25 kişi gözaltında mahkemeye çıkartılıyor. gülenciler adliye önüne toplanması için herkesi davet ediyor ama 50kişi yoktu gece adliye önünde.heyhat ki kim varsa adam sanıp ardına düştüğümüz hepsi hain çıktı. partilerin başındakilerden ve sözde hocalardan kurtulmamız gerek. aksi takdirde 70 milyonu 70 kişi yönettiği müddetçe ve o 70 kişi de hainlerden seçildiği müddetçe biz ancak figüran oluruz vede eziliriz, açlık sefalet içinde sürünürüz millet.