Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgusu gerçekleşen Hazim Sesli, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa getirildi. Savcılıktaki sorgusu da tamamlanan Hazim Sesli daha sonra tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi.
Hakim karşısına çıkarılan Hazim Sesli, mahkeme başkanlığınca verilen karar sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Paralel Çete Operasyonu kapsamında Hazim Sesli ile birlikte tutuklu sayısı da dörde çıkmış oldu.
Hakan Yalim 11 Yıl Önce
bu insanlari tanimiyorum,ama haksizlik yapildigi cok belli.. bu kadar da, olmaz.. memleket oyuncak oldu..
HERKES NİYE SUS PUS 11 Yıl Önce
düne kadar bu vatandaşlar iktidar partisinin içine sızmaya çalışıyorlardı. meğer ne büyük tehlike atlatmışız. yalnız birisi hala dışarıda ve chpye resmen sızmış durumda.
aaaaa 11 Yıl Önce
bu ìnsanlarì fetoya götüren de tayìp degilmiydì kì şimdì yargìlìyorsunuz
arıza 11 Yıl Önce
bunlara zamanında biz karşı çıkıyorken, referandum sonrası zamanın başbakanı okyanus ötesine selam gönderiyordu. bitsin bu hasret diyordu. sonra gün oldu devran döndü, malum nedenlerden dolayı bu cemaat terör örgütü suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. peki bunlar terör örgütü ise onlara ne istediler de vermedik diyenler neci? biz aldatıldık demek sorumluluğu alıyor mu üstünüzden ey akepeliler!!! yasalara göre suçluya yardım etmek de suçtur.
bu arsa alımları da nedir 11 Yıl Önce
yorumlarda gördüm rektör sözde birileri ile okulun etrafında bir çok araziyi almış. benim bildiğim rektör f tipi değil. yeminler etmiş, ali yıldırım ile abd ye gitmeler falan yalan diyorlar ama neyse artık her halde mevzu adliyede ortaya çıkar.