Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Sihirli Annem deki Eda Defne Joy Foster in Ölümü İle İlgili Son Gelişmeler...Defne Neden Öldü..

Sihirli Annem Dizisinin Edası Olarak Tanınan Son Dönemde Acun un Yok Böyle dans programınada Yarışmacı olan Sihirli Annem Defne nin Ölüm Sebebi İle İlgili Son Dakika Gelişmeleri.. Eda nın Ölüm Olayı İle İlgili Son Dakika Haberleri..Eda nın Ölüm Sebebi Ne? İntihar mı Yoksa Bir Cinayet olabilir mi? Eda Öldü mü Öldürüldü mü? Eda nın Annesi Kim Babası Kim..

 

Sihirli annem dizisinin Eda sı Defne Joy Foster bu gün cadde bostan da bir evde ölü bulundu.. Ölümü ile ilgili değişik haberler çıkıyor. Eda nın Ölüm sebebi araştırılıyor Defne nin ölüm olayı ile ilgili son dakika haberlerini sitemizden takib edebilirsiniz..

 Edinilen bilgiye göre ekranların sevimli güler yüzlü ünlü sunucu dizi oyuncusu DJ Defne Joy Foster Bugün İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu.Ölüm nedenini polis araştırıyor.

  ÜNLÜ OYUNCU DİZİ OYUNCUSU DJ DEFNE JOY KİMDİR ?

   Defne Joy Foster'in annesi Türk, babası Amerikalı.02 Mayıs 1979 yılında dünyaya geldi.Ortaokulu İzmir Alsancak Oratokulunda okudu.2008 yılında Yasin Solmaz ile evlenip,Can Kılınç isminde bir erkek çocuğu oldu.

  İlk olarak Kral Tv'de DJ olarak ekranların başına geçen Defne Joy Foster birçok kanalda müzik programı yaptı.Daha sonra yıldızı iyice parlayan DJ'likten sonra dizi oyunculuğuna başladı.Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini canlandırdı.Tv 8'de yayınlanan ''Bir İş İçin Lazım'' adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu.Ntv'de ''Yeşil Ekran'' kuşağını sundu.TRT'de ''Çeyiz Şov'' programınıda sunan oyuncu en son olarak, yapımını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı  "Yok Böyle Dans" adlı programa yarışmacı olarak katıldı.

Hayranlareının merakla beklediği soru ise DJ. Defne Joy Foster in Ölüm Nedeni.. Polis bu konuda araştırmasını sürdürüyor umarız olay bi an önce çözülür ve ölüm sebebi bi an önce bulunur..

Son gelişmeler ilginç Eda nın astım krizi sebebi ile ölmüş olabileceği haberini bir çok doktor doğrulamıyor. Bu sebeple kafa karışıklığı ve zihin bulanıklığı devam ediyor hayranları ve Türkiye
Arkadaşı Sorgulandı:
Olayın ardından Göztepe Polis Merkezi'ne getirilen Altan, bir süre ifade verdi. İfadesinde, eğlencenin ardından iki arkadaşlarını eve bıraktıklarını ve Foster ile birlikte Caddebostan'daki evine geldiklerini belirten Altan'ın, "Eve geldikten sonra bir şeyler yedik. Defne fenalaştı.  Doktor bulmak için dışarıya çıktım. Eve geldiğimde daha da fenalaştığını görünce ambulans çağırdım" dediği öğrenildi. 

DELİLLER TOPLANIYOR

Altan, polis merkezi çıkışında soruları yanıtsız bırakırken avukatı ise, "Şu aşamada konuşmak doğru olmaz. Deliller toplanacak. Açıklamayı daha sonra yapacağız" diye konuştu. 

3 İHTİMAL

Astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster’ın "solunum yetmezliği", "kalp krizi" veya "astım krizi" yüzünden hayatını kaybettiği sanılıyor.

ANNESİ YIKILDI

Defne Joy Foster’ın, Bodrum’un Turgutreis beldesinde yaşayan annesi acı haberle yıkıldı. Hatice Foster, acı haberi alır almaz İstanbul’a hareket etti.


Kamuoyu bu olayın bir an önce çözülmesini ve kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyor..


 Bizde Uşak Haber Merkezi Olarak Ünlü Oyuncuya Allah'dan Rahmet; Ailesine, Sevenlerine Başsağlığı ve Sabır Dileriz... 

Yorumlar

cinare eliyeva 11 Yıl Önce

bu harika benim anlamadigim sey eda nasil oldu hani periler olmezdi

NURHAYAT TAŞKIRAN 11 Yıl Önce

eda sihirli annemde çok iyi oynuyordu bu haber beni çok üzdü gerçektende ailesi bu habere herkesden daha çok üzülmüştür

ısılay şahin 10 Yıl Önce

başsağlığı dileriz sihirli annem edayı çok seviyoruz hepimiz allah rahmet diiyorum annesini sabır versin annesini yıkıldı ben çok üzüldüm babasını sabır versin yavrusunu doyamadan öldü sabır versin allaham hepimize sabır versin yok böyle dansta yaptığı için hepimiz çok üzüldük hatice ailesine başsağlı diliyorum ben yok böyle dansta yapyığı için biliyoruz sen bizim kızımızsın sen hepimiz seni seviyoruz biz

büşra özdamar 10 Yıl Önce

edayı çok severdim o olmayınca sihirli annem dizisinde heycan coşku kalmadı hayata son vermesine çok üzüldüm

büşra özdamar 10 Yıl Önce

cinare misin nesin peri diye bi şey yoktur ama sen inanıyorsun saçmalık onlar peri kılığına girmişler sen saçmalık yapmışın eda çilek diziden ayrılınca dizinin tadı kalmadı ben öldüğünde çok ağladım eda ve çilek filimde olmayınca çok kötü oluyor yazdığın lafa dikat et

Daha Fazla Haber
Yaşam
Saf Pırlanta'da Baget: Zarif ve Göz Alıcı Işıltı
Güncel
Kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti!
Güncel
Uşak'ta 55 yaşındaki kadın ölü bulundu!
Yaşam
Gıdı Estetiği ile Sizde Belirgin Hatlara Sahip Olun
Güncel
YAŞAR AKAR İLKOKUL ÖĞRENCSİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI
Teknoloji
Yabancı Dizi İzleme Keyfi
Güncel
Hani adalet? Bunca haksızlık neden yaşanıyor? Neden aç uyuyan çocuklar var? Neden bu savaş ve gözyaşı?
Güncel
TÜBİTAK Bölge Finallerinde Uşaklı Öğrencilerin Hazırladığı 8 Projenin 6’sı Ödül Aldı.
Yaşam
Uçucu Lavanta Yağı Nedir?
Eğitim-Öğretim
Zihnini Özgürleştir, Yoluna Odaklan: Uşak Üniversitesi Öğrencilerinden Sınav Stresine Müzikli Destek!