Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

CHP Genel Merkezi ve Örgütü topa tutan CHP'li Başkan siyasete BTP saflarında devam kararı aldı

Uşak halkının siyaset sahnesinden tanıdığı genç isimlerden olan, CHP Uşak Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı dönemde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasının CHP Genel Merkezi ve il yönetimince de iptal edilmesini istediği bir dönemde ekibiyle beraber dik bir duruşla anma törenini gerçekleştiren ve bu davranışıyla da Uşak halkının takdirini kazanan Ali Rıza Tufan, Uşak Haber Merkezi stüdyolarında Gazeteci Yazar Mustafa Yüce’ye konuk oldu. Tufan, Sizi Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etmeye mecbur eden gerekçe yada gelişmeler neler oldu? Siyasi mücadeleye son verme kararı mı aldınız? BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş ile yaptığınız görüşmelerde neler yaşandı? Uşak siyasetini neler bekliyor ve bu süreçteki hedefiniz nelerdir? Sorularına yanıt aranan programda çarpıcı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Mustafa Yüce'nin sorularına samimi cevaplar veren CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Ali Rıza Tufan; CHP Genel Başkanı'nın kürsüde Atatürk'e Deccal diyen Saidi Nursi'ye övgüler düzdüğü, Atatürk düşmanları ile Genel Merkez yetkililerinin kolkola göründüğü hatta parti listerlerinde Atatürk düşmanı diyebileceğimiz insanlara yer verildiği bir zeminde yerelde yaşanan kepazelikler de eklendiğinde CHP'de siyaset yapmanın pek bir anlamının kalmadığını vurguladığı konuşmasında Gençlik Kolları Başkanlığı süresince ve sonrasında örgütsel bazda yaşadığı sıkıntılara da değindi. 

CHP'nin çok iyi aday alternatifleri varken bunları değerlendirmeye bile almayarak, CHP'li bile olmayan ve üstelik uçan kuşa borcu olan saçma sapan bir aday ve saçma sapan bir belediye meclisi üyesi listesiyle yola çıkmayı tercih ettiğini belirten Ali Rıza Tufan; gerçek Atatürk'çülerin ve samimi CHP'lilerin; artık CHP'de siyaset yapma şansının kalmadığını ve belli rant ve çıkar çevrelerince Genel Merkezinde desteği ile bu hakkın ellerinden adeta alındığını söylediği konuşmasında CHP İl Başkanı Nadi Sancar'ın son zamanlarda telefonlarına bile bakamaz hale geldiğini de vurguladı. Atatürk'ün ruhunun Prof. Dr. Haydar Baş'ın ve partisinin şahsında yaşatılmaya çalıştığını söyleyen Tufan; CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesini beklediği Haydar Baş'ın yaygın medyaca gizlenmesinin ve CHP yönetimince her seferinde ittifak edeceğiz teklifleri ile oyalanıp son anda yan çizilmesinin bir tesadüf olmaduğını da ilave ettikten sonra kendisinin Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ve bu görüşme sonrasında MYK Üyeliği teklif edilmesi üzerine bir emir telakki ederek görev almayı kabul ettiğini de söyledi. İşte CHP Eski Gençlik Kolları Başkanı Ali Rıza Tufan'ın o röportajı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sağlık
Ebeveynlerin Rehberi: Çocuklarda Diş Teli Tedavisine Ne Zaman Başlanmalı?
Yaşam
Evlerde Aniden Gelişen Tesisat Sorunlarına Kalıcı ve Hızlı Çözümler
Güncel
CHP yönetimi süreci doğru yönetemedi ve Uşak örgütünü görevden alıp yenisini atamakta çok gecikti.
Yaşam
Kapı Kart Okuyucu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Yaşam
Helikopter Kiralama İle Transfer Ve Turistik Gezi Seçenekleri
Yaşam
Kimlik Fotoğrafı Çekiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Teknoloji
Neue Schutzsysteme Begeistern Eigentümer: Terrassen Abdichtung Salzburg Wird Zum Trend
Teknoloji
TR Onay Süreci ile Güvenli Alışveriş Deneyimi
Güncel
Gazeteci Ramazan Yıldız ve Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'ndan farklı bakış açıları ve bilgiler ile dünya ve ülke siyasetine dair özel analiz.
Teknoloji
Backlinkmatik SEO Paketleri Gerçekten İşe Yarıyor mu?