Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta ev yandı. Korku dolu anlar yaşandı!

Uşak'ta tek katlı binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken ev kullanılamaz hale geldi.

Uşak merkezde tek katlı bir evde çıkan yangında alevlere teslim olan ev kullanılamaz hale geldi.

Yangın; Atatürk Mahallesi 1. Buğday sokakta bulunan tek katlı bir evde çıktı. Edinilen bilgilere göre torunuyla beraber yaşadığı öğrenilen İsmigül A. isimli kadına ait evden henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alevler yükseldi. Durumu fark eden komşuları itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı. Yangın sırasında İsmigül A'nın ve torununun evde olmadığı da edinilen bilgiler arasında. Öte yandan yangının yanda bulunan başka bir eve sıçramasıyla evde bulunan doğal gaz kombisi yanmaya başladı. Olaya müdahale eden doğal gaz ekipleri olası bir patlamanın önüne geçti.

Çıkan yangında tek katlı ev kullanılamaz hale gelirken, itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin araştırma başlattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
CHP Genel Merkez yönetiminden kimler uçkurlarının yoluna Özkan Yalım'a yakasını kaptırdı?
Güncel
Özkan Yalım bir Mossad projesidir ve FETÖ artıkları ile siyasi ortaktır diyen Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'nu doğrularcasına cezaevi ziyareti
Güncel
Gazeteci Erkan Çuhadar'dan dün ulusal basına beyanat veren CHP eski merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'e destek gibi paylaşım
Güncel
Uşak’ta bonzai ve sentetik ecza operasyonu: 9 tutuklama
Güncel
Rengârenk Rontlar ve Şiirlerle Milli Egemenlik Şöleni
Yaşam
İstanbul Rent A Car Sektöründe Rekabet Kızışıyor
Yaşam
Cilt Bakımında Modern Yaklaşımlar: Işıltılı Bir Tenin Sırları
Güncel
CHP'nin sevilen isimlerinden eski ilçe başkanı Uğur Dümen: "Kemal Bey genel başkan olsa asla şikayetlerimize kulak tıkamazdı, bunlar da yaşanmazdı.
Teknoloji
Uluslararası Patent Sürecinde Bilmeniz Gereken Detaylar
Güncel
Yalım’cı değilmiş, partili imiş CHP Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel… Yersen tabi.