Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İhale Operasyonunda Mahkeme Kararı İle 10 Kişi Tutuklandı.

Uşak'ta ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk, şantaj ve tehdit iddialarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 30 şüpheliden 10'u tutuklandı.

 Uşak'ta ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk, şantaj ve tehdit iddialarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 30 şüpheliden 10'u tutuklandı.

Uşak Belediyesindeki ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk, şantaj, tehdit iddialarına ilişkin olarak İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla üç aydır süren teknik takibin ardından geçen 17 Ekim'de düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 30 şüpheli, emniyetteki sorgulamalarının ardından dün adliyeye sevk edildi.

Uşak Belediye Başkan Yardımcıları M.Y. ve B.B., MHP'li Uşak İl Genel Meclisi Üyesi İ.C.'nin de aralarında bulunduğu 16 kişi, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kaldı. Mahkemeye sevk edilen diğer 14 şüpheliden S.K. (41), E.G. (44), H.Z. (34), S.K. (25), S.D. (25), Y.Y. (26), A.S. (23), S.A. (25), S.A. (35) ve Ö.N.Ö. (22) tutuklandı. Dört kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.





Yorumlar

neyapamayi düsünüyor. 15 Yıl Önce

kardesim elmalidereyede yolsuzlikyapildi savcilar neden görmüyorpekiii.elmaliderede yolsuzlukyapilmadi diyenvarsa cevaplasin.semtte neden digersemtlerde olan kirkmetrelik yollar parklar dolmushatti yok projeneden yapilmadi kacakyapilar neden yikilip semtin düzenlenmesi yapilmiyor..ee savcilar bunlari nasil görmüyor.

selvi64 15 Yıl Önce

kişilerin tutuklanmaları suçlu olduklarını göstermermez ama, bu operasyonda mahkemece tutuklamalar yapıldığına göre tutuklananların isimleri tam olarak niye yazılmıyor.

Daha Fazla Haber
Güncel
Özkan Yalım bir Mossad projesidir ve FETÖ artıkları ile siyasi ortaktır diyen Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'nu doğrularcasına cezaevi ziyareti
Güncel
Gazeteci Erkan Çuhadar'dan dün ulusal basına beyanat veren CHP eski merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'e destek gibi paylaşım
Güncel
Uşak’ta bonzai ve sentetik ecza operasyonu: 9 tutuklama
Güncel
Rengârenk Rontlar ve Şiirlerle Milli Egemenlik Şöleni
Yaşam
İstanbul Rent A Car Sektöründe Rekabet Kızışıyor
Yaşam
Cilt Bakımında Modern Yaklaşımlar: Işıltılı Bir Tenin Sırları
Güncel
CHP'nin sevilen isimlerinden eski ilçe başkanı Uğur Dümen: "Kemal Bey genel başkan olsa asla şikayetlerimize kulak tıkamazdı, bunlar da yaşanmazdı.
Teknoloji
Uluslararası Patent Sürecinde Bilmeniz Gereken Detaylar
Güncel
Yalım’cı değilmiş, partili imiş CHP Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel… Yersen tabi.
Güncel
Eşme Belediye Başkan Yardımcısı iken istifa eden Rüştü Salim Sarp, Yılmaz Tozan yolsuzluk iddialarına tatmin edici yanıt veremeyince görevinden istifa etmişti.