Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Gıdı Estetiği ile Sizde Belirgin Hatlara Sahip Olun

Birçok kişinin gıdı kısmındaki biriken yağ tabakası, çene hatlarının gölgelenmesine neden olmaktadır. Bu durumdan şikayetçi olan kişiler, gıdı liposuction işlemi ile yağlarını aldırabilmektedir.

Gıdı Estetiği Nedir? Neden Sarkar?

Gıdı kısmında biriken yağlar, sarkmalara neden olmaktadır. Fazla kilolarda olan ve kalıcı yağlara sahip olan kişiler, gıdı liposuction yöntemi ile bu yağlarından kurtulabilmektedir. Ufak bir işlem ile gıdı kısmındaki kalıcı yağlar alınmaktadır ve gıdının sarkması bu şekilde önlenmektedir.

Gıdı Estetiği Kimlere Uygulanır?

Gıdı estetiği genellikle gıdı kısmında fazla yağ bulunan kişilere uygulanmaktadır. Gıdı kısmındaki yağlar kalıcı olabilmektedir ve ne kadar kilo verilse de gitmemektedir. Bu gibi durumda gıdı estetiği ile yağlar alınmaktadır.

Gıdı Estetiği Hangi Durumlarda Gereklidir? İyileşme Süreci Nasıldır?

Eğer gıdı bölgenizde sarkma varsa, kilo vermenize rağmen gıdı kısmınızdaki yağlar gitmiyorsa, gıdı liposuction yöntemi ile bu yağlardan kurtulabilirsiniz. İyileşme süreci oldukça kısadır. İlk bir hafta ağrı gibi durumların hissedilmesi oldukça normaldir.

Göz Kapağı Düşüklüğü Nedir?

Göz kapaklığı düşüklüğü, bazı nedenlerden dolayı oluşan ya da doğuştan olan bir rahatsızlıktır. Göz kapağı bu gibi bir durumda gözün renkli kısmını bir milimetreden daha fazla örtmektedir.

Göz Kapağı Düşüklüğü Neden Olur?

Göz kapağı düşüklüğü bazı kişilerde doğuştan var olmaktadır. Bu durum genellikle anne karnındayken göz kapağını tutan kasın gelişmemesi ile oluşmaktadır. Bebek gözünü açmaya çalıştığı zaman, diğer gözünden daha kısık bir şekilde açacaktır.

Göz Kapağı Yaşlanma Belirtileri Nelerdir?

Yaşın ilerlemesi ile birlikte göz kapakları düşmeye başlamaktadır. Düşen ve buruşan göz kapakları, kirpiklerin üzerine toplanmaktadır. Yaşlanma ile beraber göz kapakları buruşmaktadır.

Göz Kapağı Estetiği (Blefaroplasti) Sonrası İyileşme Süreci

Göz kapaklarının düşmesi, çoğu kişinin şikayetçi olduğu durumlardan biridir. Özellikleri ileri yaşlarda olan kişileri, göz kapağı estetiği ile göz kapaklarını daha gergin ve daha kalkık bir şekle gelmesini sağlamaktadır.

Bu işlem, düşen göz kapaklarının kaldırılması için kullanılan bir işlemdir. İşlem kısa bir süre içerisinde yapılmaktadır. Göz kapağındaki şişlikler, göz kapağı estetiği sonrasında 5. Günde geçmeye başlamaktadır.

İşlem sonrasında oluşan belirtiler, 14 – 16 günlerinin sonunda tamamen kaybolmaktadır. Kişiler göz kapağı estetiği sonrasın 10. günde makyaj yapmaya başlayabilir ve morlukları makyaj ile gizleyebilir.

Lift Mini Yüz Germe Ameliyatı Nedir?

Lift mini yüz germe ameliyatı, orta seviyede sarkma sorunu olan kişilere uygulanan bir işlemdir. Bu işlem ile sarkan cilt hafif oranda yukarı çekilmektedir ve az oranda cilt dokusu çıkarılmaktadır.

Lift Mini Yüz Germe’nin Avantajları Nelerdir?

Bu işlem ile kulak arkasında ve boyunda kesi olmamaktadır. Kulağın ön kısmındaki izlerde kulak içine ve saç sınırı gibi bölgelere kolay bir şekilde saklanmaktadır. Daha kısa kesiler ile sarkmalar giderilmektedir.

Mini Yüz Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Kulak memesinin tam ön kısmından başlayarak kulan içine gizlenen ve saçlı deriye kadar uzanan bir kesik ile yapılan mini yüz germe işlemi, 5 – 7 santimlik bir kesi ile yapılmaktadır. Bu keşiden içeri girilerek cilt altındaki sarkmış yağ yukarı doğru çekilmektedir.

Mini Yüz Gerdirme Ameliyatı ile Neler Düzeltilir?

Cildinde orta ya da az derecede sarkma olan kişiler için uygun bir yöntem olan ve bir lifting estetiği olan mini yüz germe ameliyatı, genellikle belirli bir yaşa gelmiş kişiler tarafından tercih edilmektedir.

Bu işlem ile ihtiyaca göre göz altı torbaları aldırma, kaş kaldırma ya da elmacık kemiğe yağ enjeksiyonu yapılmaktadır. Sizde mini yüz germe ameliyatı ile daha genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim-Öğretim
ONLAR BİZİM PATİLİ DOSTLARIMIZ
Güncel
PİYANİST ERMAN KARAKAYA’DAN SOKAK CANLARINA DESTEK PİYANO DİNLETİSİ
Yaşam
Adidas Ürün Çeşitliliği ve Kalitesi
Güncel
CHP genel başkanı Özgür Özel’den Bir Olalım Mesajı
Güncel
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bugün Uşak’taydı
Güncel
Artık Yeter! Yaşamak İstiyoruz, Eğitimde Adalet İstiyoruz! Başöğretmenin Eğitim Neferleriyiz; Kendi Değerimizi Biliyoruz, İtibarımıza ve Haklarımıza Sahip Çıkıyoruz.
Güncel
AKM'DE YAPILAN "HEPİMİZ ÖZELİZ" PROGRAMI BEĞENİ TOPLADI
Güncel
Ali Karaoba’dan Sosyal Belediyecilik Anlayışına Destek
Güncel
Uşak Narkotik Polisinden Uyuşturucu Operasyonu!
Teknoloji
Yurtdışı Atılım ile Dubai'de Şirket Kurmak