Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Üniversitesi'nde Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle Kahvaltılı Toplantı Düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Uşak Üniversitesi'nde dün bir kahvaltı düzenlendi.

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Engelli Birimi tarafından Dünya Engelliler Günü münasebetiyle 5 Aralık'ta üniversite yönetimi ve engelli öğrencilerin katılımıyla kahvaltılı toplantı düzenlendi.

Uşak Üniversitesi Sosyal Tesis’inde yapılan toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Dalkıran ve Prof. Dr. Salih Çelebioğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Gökçe de katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dalkıran yaptığı konuşmada aslında herkesin bir engelli adayı olduğunu ve insana insanca değer verilmesi gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Sayın Dalkıran asıl engelliliğin gerçeği görmemek olduğunun altını çizerek “ Sizler gerçekleri görüyor ve idrakiniz açık olarak başarıyla üniversite öğreniminizi sürdürüyorsunuz. Sizler bizim için önemlisiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dalkıran üniversitemiz adına, engelli öğrencimiz Semra Yürek’e görme engellilerin kullanabileceği bilgisayar hediye etti.





Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Magnezyum Formları Neden Günün Farklı Saatlerinde Alınmalıdır?
Yaşam
Uşak Elektrikçi: Ege’nin Sanayi ve Rüzgar Geçidinde Güvenli Enerji Çözümleri
Güncel
Sivaslı’da Dayı, Yeğeni Tarafından Silahla Öldürüldü
Teknoloji
The Key to Editable Documents: pdf to word converter
Yaşam
Bebeğinizin Sağlıklı Beslenme Yolculuğunda Doğal ve Güvenilir Bir Adres: OG Store
Yaşam
Beck: Zarafetin ve Estetiğin Merkezinde Bir Tasarım Anlayışı
Yaşam
Erkek Triko Kazak ile Her Mevsim Şıklığınızı Konuşturun
Yaşam
Cezaevinde Sevdiklerinizle Bağlantıyı Kesintisiz Kılın: Güvenilir Kontör ve Dakika Hizmetleri
Yaşam
Ankara Gelinlik Kiralama ile Hayalinizdeki Günü Pratik ve Özel Kılın
Yaşam
Su Isıtıcısı Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Kritik Özellik