Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Mesudiye İlkokulu Öğretmeni Hanife Aysal Hayatını Kaybetti

Uşak Merkez Mesudiye Köyü İlkokulu'nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Hanife Aysal’ın vefat haberi eğitim camiasını yasa boğdu. Aysal'ın cenaze namazının, yarın Cuma namazını müteakip Fevzi Çakmak Camii'nde kılınacağı ve Şekerevleri Mezarlığı'nda defnedileceği açıklandı.

Eğitim ve Siyaset Dünyasından Taziye Mesajları

Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel yayınladığı taziye mesajında, "Çok kıymetli meslektaşımıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz" dedi.

Türk Eğitim Sen Uşak Şube Başkanı İrfan Kılınçer ise, "Meslektaşımız Hanife Aysal, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle aramızdan ayrılmıştır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’de, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "İlimiz Mesudiye İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Hanife AYSAL’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kıymetli öğretmenimize Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Hanife Aysal'ın vefatının ardından Uşak'ta eğitimciler ve öğrenciler, hüzün dolu mesajlarla öğretmenlerini andı.

Uşak Haber Merkezi olarak; kıymetli öğretmenimiz Hanife Aysal'a Allah'tan rahmet, ailesine, meslektaşlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
CHP Genel Merkez yönetiminden kimler uçkurlarının yoluna Özkan Yalım'a yakasını kaptırdı?
Güncel
Özkan Yalım bir Mossad projesidir ve FETÖ artıkları ile siyasi ortaktır diyen Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'nu doğrularcasına cezaevi ziyareti
Güncel
Gazeteci Erkan Çuhadar'dan dün ulusal basına beyanat veren CHP eski merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'e destek gibi paylaşım
Güncel
Uşak’ta bonzai ve sentetik ecza operasyonu: 9 tutuklama
Güncel
Rengârenk Rontlar ve Şiirlerle Milli Egemenlik Şöleni
Yaşam
İstanbul Rent A Car Sektöründe Rekabet Kızışıyor
Yaşam
Cilt Bakımında Modern Yaklaşımlar: Işıltılı Bir Tenin Sırları
Güncel
CHP'nin sevilen isimlerinden eski ilçe başkanı Uğur Dümen: "Kemal Bey genel başkan olsa asla şikayetlerimize kulak tıkamazdı, bunlar da yaşanmazdı.
Teknoloji
Uluslararası Patent Sürecinde Bilmeniz Gereken Detaylar
Güncel
Yalım’cı değilmiş, partili imiş CHP Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel… Yersen tabi.