Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Eşme'de Cirit Müsabakasında Çarpışan Atlar Öldü.

Uşak'ın Eşme İlçesi'nde düzenlenen bir düğün sırasında yapılan cirit gösterisinde çarpışan iki at telef oldu.3 Eylül Atlı Spor Kulübü ile Uluyayla Atlı Spor Kulubü ciritçileri arasında gösteri niteliğindeki müsabaka sırasında çarpışan iki at öldü. Biniciler Mustafa Kaya ile Musa Kaya yaralanmadan kurtuldu.

Eşme'de Esnaflık yapan Selami Şahin'in, oğlu Ahmet Şahin'in düğünde düzenlenen cirit müsabakasında 2 at çarpışarak telef oldu. Uşak'ta düğünlerin vazgeçilmezi olan cirit için de Çamlık Halı Saha yanındaki boş arazi seçildi. 3 Eylül Atlı Spor Kulübü ile Uluyayla Atlı Spor Kulubü ciritçileri gösteri niteliğinde müsabakaya başladı. Uluyayla Atlı Spor takımından Mustafa Kaya ile 3 Eylül Atlı Spor takımından Musa Kaya'nın hatalı çıkış yaparak çarpışmaları sonucu iki at gösteri yerinde telef oldu. Biniciler ise yaralanmadan kurtuldu.

Uluyayla Atlı Spor Kulüp Başkanı Ahmet Özkan, olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Tek tesellilerinin binicilerin sağ kurtulması olduğunu kaydeden Özkan, "İnşallah bundan sonra böyle üzücü olaylar meydana gelmez" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Kripto Piyasasında FOMO Etkisinden Kurtulun!
Güncel
Bölme'de Veli, Okul Müdürünü Tartışma Sırasında Yaraladı
Yaşam
UETDS ile Taşımacılıkta İşleri Kolaylaştırın
Güncel
Özgür Özel ve Ali Karaoba'da yüksek disiplin kurulunca ihraç edilse yeri
Yaşam
Lokum Çeşitleri ve Geleneksel Tatların Günümüzdeki Yeri
Yaşam
Anneler Gününde Hangi Çiçek Daha Çok Tercih Ediliyor?
Yaşam
Kapadokya Bavulunda Mutlaka Olması Gerekenler ve Evde Bırakmanız Gerekenler
Güncel
Uşak Nuri Şeker Caddesinde Feci Kaza Yaralılar Var!
Güncel
Uşak Nuri Şeker Caddesinde Feci Kaza Yaralılar Var!
Güncel
Uşak Nuri Şeker Caddesinde Feci Kaza Yaralılar Var!