Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Hendek'te Kaza. Sakarya Hendek'te 34 EK 1771 Plakalı Otomobil Şarampole Yuvarlandı.Osman Oruç ve Turan Yüksel Öldü. Osman Oruç'un Ölüm Haberi.

SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde, 3 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu virajı alamayarak takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada, 2 kişi öldü, 1 kişi de yaraland

 SAKARYA'nın Hendek İlçesi'nde, 3 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu virajı alamayarak takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada, 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza bugün saat 17.00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Hendek İlçesi çıkışında meydana geldi. Osman Oruç (51) yönetimindeki 34 EK 1771 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak takla atıp şarampole devrildi. Kazada, sürücü Osman Oruç ile yanında oturan arkadaşı Turan Yüksel (45) öldü. Arka koltukta oturan ve araç içersine sıkışan İsmail Gül ise iftaiye ekiplerinin müdahelesiyle sıkıştığı yerden çıkartılarak Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Gül, ilk müdahelesi yapıldıktan sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Hasan Tahsin YILMAZ/HENDEK (Sakarya), (DHA) 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Müsavat Dervişoğlu’nun CHP'li belediyelerin yolsuzluk dosyalarında adının ne işi var?
Eğitim-Öğretim
Uşak’ın Unutulan Tarihi Kısa Belgeselle Gün Yüzüne Çıktı
Güncel
CHP Milletvekili Ali Karaoba Kendi Siyasi Hayatını Bitirdi
Yaşam
2025 Erkek Mont Modelleri: Kış Sezonunda Hem Şık Hem Sıcak Kalmanın Yolları
Yaşam
Organik Bebek Ürünleri: Minikler İçin Doğal ve Güvenli Seçimler
Yaşam
Filo Yönetiminde Başarının Anahtarı: Stratejik Planlama ve Verimlilik Odaklı Yaklaşımlar
Yaşam
Evinize Sıcaklık ve Şıklık Katan Dokunuş
Ekonomi
Emekli gelirlerinde artış beklentisi: Ek ödeme oranı için yeni teklif tartışılıyor
Yaşam
Anadolu Şehirlerinde Eğitimin Geleceği ve İş Gücü Gelişimi
Yaşam
Avusturya Kurumsal Hosting Nedir? İşletmeler İçin Avantajları Nelerdir?