Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kavşağı’nda meydana gelen feci kazada, ot yangınına müdahale etmek için yola çıkan Halil Oğuz idaresindeki itfaiye aracı ile bir kamyonet çarpıştı. Kırmızı ışık ihlali iddiasıyla gerçekleşen kazada ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Mustafa Baytur, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay, Uşak Tekstil OSB Kavşağı’nda yaşandı. Halil Oğuz yönetimindeki ot yangınına yetişmeye çalışan itfaiye aracının, iddialara göre kırmızı ışıkta geçmesi sonucu kavşakta seyir halinde bulunan kamyonetle şiddetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyonetin sürücüsü Mustafa Baytur araç içerisinde ağır yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık ve ilave itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Mustafa Baytur, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alınırken, itfaiye sürücüsü Halil Oğuz ve kaza süreciyle ilgili başlatılan geniş çaplı adli ve idari soruşturma devam ediyor.
OT YANGININA GİDEN İTFAİYE KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ: 1 ÖLÜ
OT YANGININA GİDEN İTFAİYE KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ: 1 ÖLÜ
Uşak Haber Merkezi Editor
Yorumlar