Uşak'ta üzücü olayların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Bugün akşam saatlerinde çıkan bıçaklı kavga sonrası bir kız öğrenci hayatını kaybetti.
Uşak Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda lise öğrencisi Zülfü Çelik yakın arkadaşı olduğunu öğrendiğimiz F.K tarafından bıçaklandı. Aşırı kan kaybeden Zülfü Çelik, Uşak Devlet Hastahanesi Acil Servisi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Cinayeti işleyen F.K ise olay yerine gelen emniyet ekipleri tarafından göz altına alınıp Çoçuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesinin alınmaya başlandığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Uşak'ta Kız Öğrenci Kavgası Bıçaklama ve Cinayet İle Sonuçlandı.
Uşak'ta Kız Öğrenci Kavgası Bıçaklama ve Cinayet İle Sonuçlandı.
Uşak Haber Merkezi EditorUşak'ta bugün kızlar arasında çıkan bir kavga neticesinde Atatürk Mahallesi'nde Kız Meslek Lisesi öğrencisi Zülfü Çelik isimli kız öğrenci F.K İsimli başka bir kız öğrenci tarafından bıçaklandı. Zülfü Çelik'in ölüm haberini alan arkadaşları yıkıldı..
Yorumlar
esra 14 Yıl Önce
çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. sevdiğim bir arkadaştı.hala inanamıyorum
s.y 14 Yıl Önce
saglık lısesınde okumuyordu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Emre 14 Yıl Önce
Erkek başında olmuş diye duydum doğru mu? Neler oluyor ya kızlar nereye gidiyor. Biz erkek olmamıza rağmen bıçak taşımazken kızlar nasıl oluyorda bu şekilde davranıyor.
burak 14 Yıl Önce
gerek yoktu hic 2 tane genc fidanın hayatı karardı allah her ikisininde ailesine sabır versn
aaa 14 Yıl Önce
Bu ülke bu kent bu toplum bu gençlik nereye gidiyor kardeşim takip ediyorum da yerel haberleri şu uşak haber merkezinden kaygılanıyorum, telaşlanıyorum. Neden yetkililer önlem almıyor, niçin olanı biteni seyrediyor bunu anlamıyorum. Lütfen birisi bu gidişe dur desin.