Sunum ve organizeyi Uşak Belediyesi kültür mimarı Doğukan Alsay'ın üstlendiği etkinliğe Uşak Ken Konseyi Başkanı Dr. Zafer Aydın, Jeoloji Mühendisi Emine Yıldırım ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.
Uzun süren etkinliğin açılışı Zafer Aydın'ın konuşmasıyla başladı. Çocuklarla tek tek ilgilenilen etkinlikte çeşitli oyunlar oynandı, yarışmalar düzenlendi. Kent Konseyi üyeleri Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklara hediyeler vermeyi de ihmal etmedi.
Etkinlik hep beraber kesilen pastanın ardından son buldu.
ulvi 14 Yıl Önce
eskiden uyuyan, tembel hiçbir yararlı işi olmayan bir Kent Konseyi vardı, şimdi yapılan etkinliklere bakın Dr. zafer beyi ve çalışma ekibini tebrik ederim.
ali dokur 14 Yıl Önce
kent konseyinin çalışmalarını takdirle takip ediyoruz.tüm sosyal konulara duyarlı çalışkan bir ekip zafer beyi ve ekibini kutluyorum.