Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Belediye Başkanının Makam Aracı Olarak Kendi Özel Aracını Tahsis Ettiği Ortaya Çıktı

Uşak'ın Eşme İlçesi CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım geçtiğimiz yıl Makam Aracı olarak kullandığı otomobil icra yolu ile bağlanınca öyle bir yönteme başvurduki evlere şenlik. Yıldırım kendisine ait özel otomobili belediyeye makam aracı olarak tahsis etti.

2004 Seçimlerinde Demokratik Sol Parti'den Eşme ilçesine Belediye Başkanı seçilen emekli öğretmen Ahmet Yıldırım geçtiğimiz yerel seçimlerde de CHP'den belediye başkanı seçilerek iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütmekte. Uşak Haber Merkezi ekibi olarak, Yıldırım ile ilgili aldığımız bazı ihbar telefonlarının ardından kendisi ile ilgili bir takım iddiaları araştırma ihtiyacı hissettik. İddiaların doğruluğundan emin olduğumuz takdirde kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceğimizi ve araştırmalarımızın sürdüğünü beyan ettikten sonra ilginç bir haberi sizlerle paylaşalım istedik.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım'ın makam aracı belediyenin icra borçları sebebi ile haczedilerek bağlanıyor. Haczi kaldırma ve aracı kurtarma yolunu başaramayan Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım; kendisinin özel aracını makam aracı olarak tahsis etmeye karar veriyor.

Yıldırım konuyu encümene götürerek karara bağlatıyor. Kendi özel aracını, bakım ve yakıtının da belediye tarafından karşılanması şartı imaresini de koydurtarak 173 numaralı encümen kararı ile makam aracı olarak belediye tahsis ediyor.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak bu durumun kanuna ya da  yönetmeliğe aykırı olup olmadığını biz bilemeyiz bu bizim konumuz da değildir. Lakin hiçte etik olmadığı ve Eşme'de bazı çevrelerin tepkilerine sebep olduğunu bildiğimiz bu hususu kamuoyu ile paylaşalım istedik.




Yorumlar

Yavuzoğlu rent a car 14 Yıl Önce

Senelerdir şu müdürü bu müdürü derken bakıyorsun piyasada müdür aracı dolmuş ortalık aracın devlete olan yükü bir tarafa bir de şöförler var bakıyorsun insan müdür olmalıymış diyorsun.Ama ben bu gidişattan senelerdir memnun değilim.Şu makam aracı işini gün gelecek kaldıracaklar işallah.

halkçı başkan 14 Yıl Önce

eşme belediyesinde daha ne entirakalar dönüyor bir bilseniz vicdanınız sızlar ihaleler kimlere veriliyor konut ihalesi çay bahçesi ihalesi havuz ihalesi çamlık ihalesi.yüksel yıldırım o belediyede olduğu sürece başkanın sonu vahim.

Burnunun dibi 14 Yıl Önce

Burnunuzun dibinde Uşak Belediyesinde neler dönüyor, buna bakmıyorsunuz, eşmede pireyi deve yapıyorsunuz. Ne var yani adam bu iş için zaten bir araba kiralayacak, ha ahmedinki ha tuncayınki. ne fark eder.

eşmeli 14 Yıl Önce

sinek küçük ama mide bulandırır.uşakta neler oluyormuş diyenlere sahtekarlığın küçüğü büyüğü olmaz ahmet yıldırım hakkında 8 tane mahkeme dosyası var.tekel tütün deposunun parası ne oldu oradan alınan kirayla 500000tl borç bitermi

c.h.p yetkililerine duyrulur 14 Yıl Önce

hakikaten parti yetkilileri uyuyormu hala buadamı partidide tutuyorlar şaşıyorum arkasında birsürü şaibe yolsuzluk ididiaları örgütüyle arası bozuk kongreye girdi kaybetti zaten kongre sonu büyük prestij kaybetti.bence partisine fazla zarar vermeden ya istifa etmeli yada partiden derhal atılmalı saygılar.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Ankara'da Araç Kiralama
Teknoloji
Huawei Cihazlarınızda Güvenilir Tamir Hizmeti
Yaşam
Bursa’da Sağlam Hukuki Destek
Sağlık
Ebeveynlerin Rehberi: Çocuklarda Diş Teli Tedavisine Ne Zaman Başlanmalı?
Yaşam
Evlerde Aniden Gelişen Tesisat Sorunlarına Kalıcı ve Hızlı Çözümler
Güncel
CHP yönetimi süreci doğru yönetemedi ve Uşak örgütünü görevden alıp yenisini atamakta çok gecikti.
Yaşam
Kapı Kart Okuyucu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Yaşam
Helikopter Kiralama İle Transfer Ve Turistik Gezi Seçenekleri
Yaşam
Kimlik Fotoğrafı Çekiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Teknoloji
Neue Schutzsysteme Begeistern Eigentümer: Terrassen Abdichtung Salzburg Wird Zum Trend