Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Uşak ta Omurca Beldesinde Çok Sert Konuştu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Bu Gün Uşak a geldi.. Şeker Fabrikası Önünde Partililerce Karşılanan Bahçeli Daha Sonra Omurca Beldesinde Halka Hitab Etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Bu Gün öğle saatlarinde Uşak a geldi.. Kentimiz Şeker Fabrikası önünde kalabalık bir Partili grupça karşılanan Bahçeli burada Partilileri Selamladıktan sonra Ulubey ilçesi Omurca Beldesini ziyaret ett..

 Omurca da kahvehane de Belde sakini vatandaşlarla bir müddet sohbet eden Devlet Bahçeli daha sonra halka hitab etti. Bahçeli yaptığı konuşmasında Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan olayları ayaklanma olarak niteledi..

 Bahçeli şunları kaydetti.

 

) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son günlerdeki olayları `ayaklanma' olarak niteledi. Başbakan Erdoğan'a sert ifadelerle yüklenen Bahçeli, "Bu iktidar ülkeyi yönetemedi, bölücülüğü tetikledi, PKK'nın siyasallaşmasını sağladı. Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki `ayaklanmalar' doğal olarak karşımıza çıkıyor. AKP'den kurtuluş milletin kurutuluşu olacaktır. Düştüğü gün yüce divana gidecek. Yolsuzluğun rüşvetin hesabının verileceği yer yüce divan olacaktır" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Uşak'a gelen Bahçeli, ilk olarak Ulubey İlçesi'ne bağlı Omurca Beldesi'nde yeni kurulan parti teşkilatının açılışına katıldı. Burada AK Parti hükümetine yüklenen Bahçeli, şunları söyledi:

"AKP tükendi, yıprandı, tahribat yaptı. Çiftçinin içine bulunduğu sıkıntı ortada. Ürettiği ürünleri para etmiyor. Girdi maliyetleri yüksek. Hayvancılık ise ölmüş durumda, et ithal eder duruma geldik. Emekçi ve diğer kesimlerin de yaşadığı sıkıntı bunlardan farkı değil. İşsizlik ve yoksulluk aldı başını gidiyor. Ülkemizde yüzde 18.8 yoksul insan var. Bu da 73 milyonluk Türkiye'de 12 milyon 500 bin insanın yoksulluk sınırının altında olduğunun göstergesidir. 5 milyon 600 bin işsiz vatandaşımız var. Bunların da çoğu genç nüfus. Her evde bir genç, işsiz durumda."

Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı sıkıntıların toplumca görüldüğünü ifade eden Bahçeli, "Türkiye'de iktidar değişimi şart. Bu değişim Türkiye'yi rahatlatacaktır. Darbe ve ara rejimlerle ülkeyi yönetme dönemi tamamen ortadan kalkmıştır. AKP `bizi millet getirdi' diyor. O zaman biz de millet getirdi millet götürmesini bilir diyoruz" dedi.

Devlet Bahçeli, 12 Haziran'da yapılacak seçimde MHP'nin iktidara talip olduğunu, bunun için her türlü hazırlığı yaptığını anlattı. 

"AYAKLANMA" DEDİ

Omurca'nın ardından Ulubey İlçesi'ne geçen ve burada yeni yapılan ilçe teşkilat binasının açılışını gerçekleştiren Bahçeli, balkondan halka hitap etti. Haziran ayında yapılacak seçimin önemine işaret eden Bahçeli, "Bu iktidar yoruldu, yıprandı, millete vereceği bir şey kalmamıştır" dedi. Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başbakan Erdoğan televizyonlara çıkıp toz pembe bir ülke modeli çiziyor. Bu tablo küçük bir grubu karşılar. O da AKP yandaşlarıdır. Her gün servetine servet katan insanlar oldukları için bizim durumumuzu da çok iyi sanırlar. `Bu ülkede yaşayan herkes de bizim gibi' diye düşünüyorlar. Bunun hesabını sormak lazım. O hesap da 12 Haziran'da sorulacak. AKP'ye oy vermiş vatandaşa sesleniyorum. Bu iktidar ülkeyi yönetemedi, bölücülüğü tetikledi, PKK'nın siyasallaşmasını sağladı. Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki `ayaklanmalar' doğal olarak karşımıza çıkıyor."

"HERKES DENENDİ, SIRA MHP'YE GELDİ"

Devlet Bahçeli, vatandaştan MHP'ye oy isterken, "Bu iktidara yol gözükmüştür. Kim gelmelidir derseniz bunun da cevabını bulmak lazımdır. AKP giderse ülke yönetimsiz kalmaz. Bugünkü iktidardan çok daha iyi ülkeyi yönetecek partiler vardır. Onların içinde biri varki, istikrarlı yetişmiş kadrosu ile ülkeyi yönetmeye taliptir. Bu parti de MHP'dir. Herkes denendi sıra MHP'ye geldi. Sizlerden MHP'nin iktidarı için destek istiyorum. MHP 12 Haziran'da tek başına iktidar olacaktır" dedi.

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Pusulası Şaştı, Rotasını AK Parti’ye Çevirdi: Türk Sağlık Sen’de İhanet Tartışması
Güncel
Mansur Yavaş, İmamoğlu gibi demagoji yapmadı ve savunmasını aktardığı gibi AK Parti dönemine dair yolsuzluk iddialarını sıraladı.
Güncel
Uşak Esnaf Gazetesi Sahibi İzzet Dönmez'in acı günü
Güncel
Eşme Belediye Başkan'ı Yılmaz Tozan ve 5 Kişi İçin Gözaltı Kararı
Güncel
Uşak’ta Eş Zamanlı Narkotik Operasyonu: 6 Gözaltı
Güncel
Telefonlarına 5 Gündür Cevap Vermiyordu: Öğretim Görevlisi Evinde Ölü Bulundu
Yaşam
Etiket Bastırma: Doğru Malzeme, Doğru Üretici ve Maksimum Kalite Rehberi
Güncel
Anahtar Parti Uşak İl Başkanı, okullarda şiddetin önlenmesi adına çözüm önerisi de sunarak şiddete tepki gösterdi.
Yaşam
Altın Küpe Seçim Rehberi: Yüz Şeklinden Günlük Stile Zarafetin Sırları
Güncel
Ak Parti İl Başkanı Himmet Yaşar'ın yeğeni Sude Gelen elim bir kazada hayatını kaybetti