Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Sportif, Kurum Ziyaretlerine Başladı!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurul sonucunda Mackolik.com Uşak Basketbol Kulübünün adı Uşak Sportif olarak değiştirilmiş ve kulüp başkanlığına ise Serdar Sağıroğlu seçilmişti. Başkan Sağıroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretlerine başladı.

Uşak Sportif Kulübünün tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısı sonucunda Başkanlığa Seçilen Serdar Sağıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Eren,Osman Tekbaş, Erdem Karakaya, Gültekin Bulut ve takım menejeri Fatihhan Erdoğan  Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'a makamında ziyaret  gerçekleştirdi.

Uşak Sportif Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sağıroğlu ve beraberindeki heyetin ilk durağı Uşak Valiliği oldu. Geçen sezon takıma vermiş olduğu desteklerinden dolayı Vali Mehmet Ufuk Erden'e teşekkür eden Başkan Sağıroğlu, "bu sezonda birlik ve beraberlik içinde şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için yönetim olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi. Vali Erden ise geçen sezonki yakalanan başarının birlik beraberlik ruhunun eseri olduğunu ve bu sezonda aynı ruhla takım olarak başarılı olabileceğimizi ifade ederek yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.

Valilik ziyaretini takiben heyet Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı da makamında ziyaret etti. Uşak Sportif Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sağıroğlu, Ali Erdoğan'a ve şahsında  Belediye bünyesinde takım için mesai harcayan tüm belediye personeline  teşekkür ederek; Uşak Belediyesinin takım için ne denli önemli işler yaptığını ifade etti. Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan kazanılan bu başarının hep birlikte çalışmanın eseri olduğunu söleyerek yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.


Yorumlar

aşigolar 13 Yıl Önce

basket takımına pınar karşıyaka dan oyun kurucu dixonu alırsanız iyi bir transfer yapmış olursunuz bizden söylemesi

Yasin Ç. 13 Yıl Önce

osman bey gibi değerl bir yöneticimizle uşak basketbolu çok daha iyi yerlere gelecektir.

Daha Fazla Haber
Güncel
Özkan Yalım bir Mossad projesidir ve FETÖ artıkları ile siyasi ortaktır diyen Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'nu doğrularcasına cezaevi ziyareti
Güncel
Gazeteci Erkan Çuhadar'dan dün ulusal basına beyanat veren CHP eski merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'e destek gibi paylaşım
Güncel
Uşak’ta bonzai ve sentetik ecza operasyonu: 9 tutuklama
Güncel
Rengârenk Rontlar ve Şiirlerle Milli Egemenlik Şöleni
Yaşam
İstanbul Rent A Car Sektöründe Rekabet Kızışıyor
Yaşam
Cilt Bakımında Modern Yaklaşımlar: Işıltılı Bir Tenin Sırları
Güncel
CHP'nin sevilen isimlerinden eski ilçe başkanı Uğur Dümen: "Kemal Bey genel başkan olsa asla şikayetlerimize kulak tıkamazdı, bunlar da yaşanmazdı.
Teknoloji
Uluslararası Patent Sürecinde Bilmeniz Gereken Detaylar
Güncel
Yalım’cı değilmiş, partili imiş CHP Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel… Yersen tabi.
Güncel
Eşme Belediye Başkan Yardımcısı iken istifa eden Rüştü Salim Sarp, Yılmaz Tozan yolsuzluk iddialarına tatmin edici yanıt veremeyince görevinden istifa etmişti.