Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet Konseye Seçildi!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet; TOBB'nin 69. Genel Kurulu'nda Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından oluşturulan Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi'ne seçildi.

Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar birliği Başkanı seçildiği 69. Genel Kurul’da Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet de Ticaret ve Sanayi Odaları konseyine seçildi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde yapılan 69. Genel Kurul'da, Hisarcıklıoğlu toplam bin 734 delegenin imzasıyla aday gösterildi. Tek aday olarak seçimlere giren Rifat Hisarcıklıoğlu, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.

365 oda ve borsayı bünyesinde bulunduran ve iş dünyasının çatı örgütü olarak tabir edilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde, Ticaret ve Sanayi Odaları konseyinde yer almaktan ve Uşak’ı temsil etmekten dolayı onur duyduğunu belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, “30 üyeden oluşan konseyin, Türkiye’de ki tüm odalardan gelen talepleri görüşüp yönetim kuruluna sunmak, ekonomik raporları ve mevzuat değişikliklerini gözden geçirmek, temsil ettikleri kesimin ekonomik sorunları hakkında incelemeler yapmak, odaların iletişimlerini ve gelişimlerini gözetmek gibi görevleri var.  Amacım, üzerime düşen görevi başarılı ve en iyi şekilde yerine getirmektir.” dedi.
Yorumlar

Mehmet KABAY 13 Yıl Önce

başkanımızı tebrik ediyor,uşakimiz'i en iyi şekilde temsil edeceğine inaniyorum.

necat çolak 13 Yıl Önce

mustafa kardeşim hayırlı olsun..

Daha Fazla Haber
Yaşam
Bilimsel Terapi Yaklaşımlarıyla İyileşme: Klinik Psikolog Desteğinin Önemi
Teknoloji
Smsactivate Platforms Gain Traction Among Developers and Global Marketers
Yaşam
Gözlerden Uzak Romantizm: Korunaklı Muhafazakar Balayı Villaları Talebi Artıyor
Yaşam
Kraliyet Diyarı Keşfediliyor: İngiltere turu ile Zamanda Yolculuk
Teknoloji
Güvenliği Dijitalleştiren Teknoloji: IP Kamera ile Akıllı Gözetim Dönemi
Güncel
Uyuşturucu ile mücadele, en yüksek perdeden Meclis gündemine taşınıyor. Uşak, uyuşturucunun geçiş hattı hâline mi geldi?
Yaşam
Omega Çelik ile Dayanıklı Yapıların Temeli Trapez Sac ve Paslanmaz Sac Çözümleri
Güncel
Saman Balyalarının Üzerinden Düşen 72 Yaşındaki Ömer Ayhan Can Verdi
Sağlık
Diş İmplant Tedavisi Nedir? Hangi İmplant Size Uygun?
Yaşam
Eskişehir'de Profesyonel Psikolojik Destek Yolculuğu