Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Oksan Köseoğlu Madenciliğe Ait İşçi Servisi Kaza Yaptı! 11 Yaralı!

Uşak'ta sabah saatlerinde Ulubey yolunda Oksan Köseoğlu Madencilik Şirketi'ne ait işçi servisi ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Uşak'ta bir türlü bitmek bilmeyen Ulubey yolunda, zaman zaman ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları yaşanıyor. Bu kazalara sabah saatlerinde bir yenisi daha eklendi. Meydana gelen kazada hayatını kaybeden olmazken, 11 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza sabah 06:45 sularında Uşak - Ulubey yolunda meydana geldi. Oksan Köseoğlu Maden Şirketi'ne ait 64 S 0383 plakalı işçi servi ile 64 HE 879 plakalı otomobilin Uşak Ulubey yolunda çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şans eseri hayatını kaybeden olmazken, 11 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. İşçi servisinin sabah saatlerinde işçi götürüyor olduğu bilgisine ulaşılırken, servis minibüsünün kazada devrildiği ve otomobilin de yoldan çıkarak tarlaya uçtuğu bilgisine ulaşıldı.

Kazada yaralanan bazı kişilerin isimleri ise şu şekilde;

Murat Atabay, İbrahim Kozak, Mehmet Uçaner, Erdal Külhan, Harun Erdem, Hikmet Özer,Bülent Turgut.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Endüstriyel Tesislerde Verimlilik ve Tahrik Sistemleri: Motor ve Redüktör Seçim Rehberi
Yaşam
Orjinal Parfüm ile Unutulmaz Bir Koku Deneyimi
Yaşam
Diyabetik Ayak Nedir? Şeker Hastalarında Ayak Riskleri ve Tedavi Ekibi
Yaşam
PP Vana
Güncel
Uşak halkı ve hat sahipleri arasında kalan belediye yönetimi.
Yaşam
Boşanan Eşlerin Altın Anlaşmazlığında Yargıtay Önceki Kuralından Döndü
Güncel
Fatih Altaylı, şayet kalemini satılığa çıkarmadıysa Sarıgül'ü ve sapkınlığı ne için savundu?
Güncel
Müsavat Dervişoğlu nun Bahçeli'nin koluna girmesinin nezaketle ilgisi yok İBB Antalya ve Uşak belediyesinde süren soruşturmalar mecbur etti
Güncel
Özkan Yalım, Uşak'ın çocuklarına nasıl LGBT propagandası yapmıştı?
Güncel
Bonzai, metamfetamin, kokain… Uşak’ta operasyonların bilançosu tacirlere ağır oldu