Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ak Partili Meclis Üyesi'nden TÜPRAG'a Tepki!

Uşak'ta her ay olağan gerçekleştirilen Belediye ve İl Genel Meclisi toplantıları bu ay hareketli ve telaşlı geçiyor. Bütçe ve Performans tasarılarının görüşüldüğü bu ayki meclis toplantılarında İl Genel Meclisi'nde bazı üyeler ilçelerine aktarılan payların azlığından yakındı. Geçtiğimiz ay gerçekleşen toplantılarda ilçesindeki tarihi ve kültürel mirasların değerinin hatta bir çoğunun adının dahi bilinmemesinden dolayı Kültür Müdürlüğü'ne eleştirilerde bulunan Ak Parti Ulubey İl Genel Meclisi üyesi Tarık Coruk'un hedefinde ise bu kez TÜPRAG vardı.

İl Genel Meclisi'nin her ay gerçekleştirdiği toplantılar devam ederken; bütçe görüşmeleri nedeniyle Kasım ayında 20 gün sürecek olan meclis toplantıları da yine hareketli geçiyor. Bir çok meclis üyesi bütçe tasarısındaki ilçelere ayrılacak olan ödenek ve payların az oluşundan yakınmakta ve ilçelerine ayrılacak olan payın daha fazla olması gerektiğini belirtmekte.

Bu konudaki en sert çıkışlardan biri de geçtiğimiz ay yapılan toplantıda Kültür Müdürünü Uşak ve ilçelerindeki tarihi ve kültürel değerlerden habersiz olduğunu söyleyerek eleştiren Ak Parti Ulubey İl Genel Meclisi Üyesi Tarık Coruk'tan geldi.

"ULUBEY, MADENDEN PARA ALIYOR" LAFINI DUYMAK İSTEMİYORUM!

Ulubey ilçesine konumuna ve barındırdığı özellikleri göre az bütçe ayrıldığından yakınan Ak Parti Ulubey İl Genel Meclisi Üyesi Tarık Coruk, “Herkes, bizim altın madeninden pay aldığımızı düşünüyor. Oysa altın madenin siyanürlü suyu Ulubey Blaundus tarafına akıyor. Dokuz Sele çayı deremizi mahvediyor. Kaymakamlık bütçesi yetersiz kalıyor. Bundan sonra, “Ulubey Altın madeninden para alıyor” lafını duymak istemiyorum. Ulubey, tarihi ve turistik değerleriyle bütçeden daha fazla pay almayı hak ediyor” ifadesini kullandı.
Yorumlar

uşaklı 11 Yıl Önce

tarık bey doğru söylüyor. her konuda haklı ...

hayret 11 Yıl Önce

akpli meclis üyesi tüprak aleyhinde açıklama yapıyor şaşırdım. akp cavıra asla laf söyletmezdi nasıl oldu ki. akpnin avukat vekili mehmet altay ve mehmet gün okumasın bu haberi. tüprağın avukatı oldukları için kesin bu dava arkadaşlarına dava açmak zorunda kalırlar. cavırın ekmeğini yiyorlar kılıcını sallıcekler elbette.

ulubey 11 Yıl Önce

birisi bu tarık efendiye o altın madenine izin verenin kendi partisi olduğunu hatırlatsın ltf

gerçekten helal olsun 11 Yıl Önce

ak partili ama helal olsun adama geçen ay kültür müdürüne şimdide tüpraga isyan etmiş doğru konuşmuş adam ak partili diye doğru söylediğini kabullenmeyelimmi

adam haklı beyler 11 Yıl Önce

helal olsun paralar oraya buraya çarçur edileceğine birisi de sese kulak versın kültürel değerlere sahip çıkılması nokatasında usak ın ılceleri gerekn destegı görsun!!!

Daha Fazla Haber
Güncel
Özkan Yalım bir Mossad projesidir ve FETÖ artıkları ile siyasi ortaktır diyen Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'nu doğrularcasına cezaevi ziyareti
Güncel
Gazeteci Erkan Çuhadar'dan dün ulusal basına beyanat veren CHP eski merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'e destek gibi paylaşım
Güncel
Uşak’ta bonzai ve sentetik ecza operasyonu: 9 tutuklama
Güncel
Rengârenk Rontlar ve Şiirlerle Milli Egemenlik Şöleni
Yaşam
İstanbul Rent A Car Sektöründe Rekabet Kızışıyor
Yaşam
Cilt Bakımında Modern Yaklaşımlar: Işıltılı Bir Tenin Sırları
Güncel
CHP'nin sevilen isimlerinden eski ilçe başkanı Uğur Dümen: "Kemal Bey genel başkan olsa asla şikayetlerimize kulak tıkamazdı, bunlar da yaşanmazdı.
Teknoloji
Uluslararası Patent Sürecinde Bilmeniz Gereken Detaylar
Güncel
Yalım’cı değilmiş, partili imiş CHP Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel… Yersen tabi.
Güncel
Eşme Belediye Başkan Yardımcısı iken istifa eden Rüştü Salim Sarp, Yılmaz Tozan yolsuzluk iddialarına tatmin edici yanıt veremeyince görevinden istifa etmişti.