Mehmet Nacar, geçtiğimiz pazar günü yapılan seçim sonucunda yeniden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı olmuştu.
Bu sabah Uşak Öğretmenevi'nda basın ve yönetim kuruluna bir kahvaltı veren Mehmet Nacar, yeni yönetimini tanıtma fırsatı bulurken ilk toplantısını yapmış oldu.
Toplantıda kısa bir konuşma yapan Nacar şunların dile getirdi:
"Geçtiğimiz gün iki adayın katıldığı bir seçim süreci yaşadık, ama bugün tüm arkadaşlarla birlikte yola devam diyoruz. 60 kişiden oluşan bir yönetim kurulumuz var. Bu arkadaşlarla haftalık toplantılarımızı zaten yapacağız. Bugünkü buluşmamız bir tanışma toplantısıdır.
Merkez İlçe seçimlerinde delegelere seslenmiştik, bu kez tüm Uşak'a sesleniyoruz; 2014'teki yerel seçimler için yola çıktık, elimizden kaçıp giden Belediye Başkanlığını kazanmak için çalışacağız."
Konuşmadan sonra basına toplu fotoğraf veren Nacar ve ekibi, basının ayrılmasıyla toplantılarına devam etti.
Ak Parti Merkez İlçe Yeni Yönetimi Kahvaltılı Tanışma Toplantısı Düzenledi
Kongre sürecine girilen Ak Parti'de Merkez İlçe seçimlerinin tamamlanmasıyla yeniden Başkanlık görevine seçilen Mehmet Nacar, kahvaltılı bir toplantıyla yeni yönetimi kamuoyuna tanıttı.
10 Aralık 2011 Cumartesi 10:45
